2 załącznik(ów)
Odp: barmichal76 - moje fotografie
2 x faceci z zarostem - raz broda, raz wąsik:
342
Załącznik 122802
343
Załącznik 122801
Ten z brodą ma jeszcze jakąś metkę wystającą z peruki ;) :)
Zawsze mnie zastanawia, po co facetowi taka broda.
Czy uważa, ze jest aż tak bardzo piękny, ze musi się trochę oszpecić, aby "nie wyróżniać" się z tłumu?:)
Kwestia gustu i... mody :) Brodę teraz posiada niemal każdy hipster. Powinien jednak mieć ciut inną fryzurę - wygolone boki, a środek zaczesany w falę :D Chyba że w Łodzi już noszą się tak, a do Gdańska jeszcze ten trynd nie dotarł.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Kwestia gustu i... mody :) Brodę teraz posiada niemal każdy hipster. Powinien jednak mieć ciut inną fryzurę - wygolone boki, a środek zaczesany w falę :D Chyba że w Łodzi już noszą się tak, a do Gdańska jeszcze ten trynd nie dotarł.
łódzcy hipsterzy to trendseterzy ;)
Teraz broda jest bardzo modna we wszystkich grupach społeczno-demograficznych ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Teraz broda jest bardzo modna we wszystkich grupach społeczno-demograficznych ;)
No nie wiem, a jak ktoś jest miłośnikiem ciastek z kremem albo innych lepkich smakołyków? ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Raz na ruski rok zdarzy mi sie nie ogolić przez 3 dni i cholery zaczynam dostawać a co dopiero mówić o takiej brodzie :).
Michał a nie sprawdziłeś czy to nie czasami jakiś talibanek niósł granatów pełen dzbanek? ;) :)
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
No nie wiem, a jak ktoś jest miłośnikiem ciastek z kremem albo innych lepkich smakołyków? ;)
To musi bardziej uważać ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
To musi bardziej uważać ;)
Tak mi się cisną pewne pytania a co w innych sytuacjach typu................ lub ................... hihi ;) :). Chyba partnerka musi ze śmiech umierać jak ją łaskocze :D