Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.
:shock: jak by był konkurs czy to bliźniaczki czy nie to przegrałbym z kretesem stawiając na nie : )
Oj nie czytacie Waszmościowie uwaznie wspomnień moich na wątkowych stronach:wink:.
Toć ja już od dawna te moje najmłodsze pokazuję, bo one najdzielniejsze z dzielnym, mnogo kilometrów ze mną na wszystkich wycieczkach przejechały:grin:.
Cytat:
Zamieszczone przez
glee
:shock: jak by był konkurs czy to bliźniaczki czy nie to przegrałbym z kretesem stawiając na nie : )
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Oj nie czytacie Waszmościowie uwaznie wspomnień moich na wątkowych stronach:wink:.
Toć ja już od dawna te moje najmłodsze pokazuję, bo one najdzielniejsze z dzielnym, mnogo kilometrów ze mną na wszystkich wycieczkach przejechały:grin:.
Jedna z nich trochę więcej i się zdeptała, więc jest niższa ;)
PS.
Sorry Biker :D
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Jedna z nich trochę więcej i się zdeptała, więc jest niższa ;)
PS.
Sorry Biker :D
Znaczy bliźniaczki powinny być równe. Czy nie trzeba by skrócić.... o głowę :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Tak, bliźniaczki wyższa to Ola a niższa to Ala:grin:.
Czyli wnuczków 4 szt. Powinieneś mieć po 2 od córy. :-D
Może je i mnie los tak obdarzy. Co by nie powiedzieć lalki się spisały, a teraz na meczach siatkówki z Olkiem szaleją:grin:.
3 załącznik(ów)
Żeby Wam jako i mnie zbyt nudno na wątku nie było, to jeszcze kilka fotek moich reporterów sportowych pokażę. Ujęcia z wyskokami do piłki tak na moje oko, wyszły całkiem niezłe:grin:.
Czas zrobi swoje i nastepne będą jeszcze lepsze.
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Żeby Wam jako i mnie zbyt nudno na wątku nie było, to jeszcze kilka fotek moich reporterów sportowych pokażę. Ujęcia z wyskokami do piłki tak na moje oko, wyszły całkiem niezłe:grin:.
Czas zrobi swoje i nastepne będą jeszcze lepsze.
Do boju do boju do boju BIKER'ówny :). Wysadźcie "starego" z siodła hihi " :)
Biker jak bedziesz mial foty kolejne z siatkowki to wrzucaj do watku "Siatkowka"...mysle, ze to dobry pomysl ?
CzaRmaX hultaju za szybko to im się nie uda:grin:, ale niech robią swoje, w to mi graj:grin:.
Adamie fotek to one(nie ja) mają mnóstwo, wszak na mecze po ojcu wariacie jeżdżą(sam je namawiałem). Jeno ich twórczości promować mi tu nie wypada, zrobiłem tylko mały obrazowy wyjątek:grin:. Ale jak pozwolą.................:wink: