Odp: macieknr1 - moje zdjęcia
Cytat:
Zamieszczone przez
Hrr
35 i 41 świetnie skadrowane !
Ponadto 38 mi się spodobało.
Pozdr
1 załącznik(ów)
Dziękuje kadr z gór Wicklow 42 Załącznik 92374
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
Nie do końca leży mi kadrowanie, pierwszy rzeczywisty przez te mniejsze kamienie plan stał sie planem drugim.
Ostatnie mi sie podoba. Piękne chmury.
7 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Farensbach
Ostatnie mi sie podoba. Piękne chmury.
Dziękuje pozdrowki Apz .Witam znowu chwile tu niczego nie było a więc może czas najwyższy to zmienić pisać nie będę zbyt wiele może lepiej pokaże wam pare zdjęć, Dún Laoghai zangielszczona nazwa to: Dun Laoghaire, – dzielnica Dublina położona we wschodniej Irlandii, 12 km na południe od centrum Dublina. 43,Załącznik 93891 44Załącznik 93890 45Załącznik 93889 46Załącznik 93888 47Załącznik 9388748Załącznik 93892 50Załącznik 93893 pozdrawiam czekam na wasze opinie
Dla mnie 43 najfajniejsze. 46 bym wyprostował i odszumił.
43 też i mnie się podoba.
47 czarno-białe też mi wpadło w oko. Taki klimacik ciekawy na tej fotce. Fajne miejsce. :grin:
Muszę siostrę zapytać czy była w tym miejscu . Ona mieszka właśnie w Dublinie.
Ps. Popatrz czy nie pomyliły ci się numery przy zdjęciach. Zdjęcia z numerem 49 brakuje. :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
43 też i mnie się podoba.
47 czarno-białe też mi wpadło w oko. Taki klimacik ciekawy na tej fotce. Fajne miejsce. :grin:
Muszę siostrę zapytać czy była w tym miejscu . Ona mieszka właśnie w Dublinie.
Ps. Popatrz czy nie pomyliły ci się numery przy zdjęciach. Zdjęcia z numerem 49 brakuje. :wink:
witam :) zgadza sie brak 49
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
Dla mnie piękne zdjecie. Takie fotografie najbardziej mnie fascynują! Ostatnio na okładce jakiegoś czasopisma fotograficznego było podobne zdjecie. Super!
Ps. W jakim programie edytujesz zdjecia, zapisujesz do raw ?
48 i 50 są mbsz - świetne.
Pozdrawiam.