810 i 811 kapitalne msz :)
Wersja do druku
810 i 811 kapitalne msz :)
810 fajne jest, ;)
Cerkiew w Kowalówce urocza. Scena z krowami super, warto uwieczniać takie rzeczy, lubię takie klimaty. Fota z płotem na pierwszym planie bardzo mi się podoba.
Mnie się najbardziej podoba 808. Dobrze uchwycone.
Dziękuję za odwiedziny i komentarze. Wracamy w Beskid Niski. Cerkiew w Bałuciance, gdzie niedawno miałem dużą przyjemność uczestniczyć w kameralnym koncercie Julii Doszny i Antoniego Pilcha. Już nie pamiętam gdzie i kiedy usłyszałem artystkę po raz pierwszy, chyba na antenie radiowej dwójki, pamiętam jednak, że ten głos zrobił na mnie duże wrażenie i tak zostało do dziś. Szkoda, że na zdjęciach nie można pokazać muzyki i zapachu starej cerkwi.
W linku poniżej krótka relacja z imprezy, nawet mój Olek się załapał ;-).
http://www.tvp.pl/rzeszow/aktualnosc...iance/16400709
814.
815.
816.
817.
818.
819.
Możecie wierzyć bądź nie, ale Pani Julia zdecydowanie lepiej śpiewa niż ja zdjęcia robię ;-).
Kolejne foty pewnie będą mniej hermetyczne, również Beskid Niski ale na zewnątrz, w dodatku z góry z rozległym widokiem. Grzywacka Góra nad Kątami, niedaleko Nowego Żmigrodu. Na szczycie znajduje się krzyż milenijny z platformą widokową. Lubię takie miejsca - "oddychają".
W przypadku panoram, zresztą nie tylko, najlepiej kliknąć "otwórz grafikę w nowej karcie", "pokaż obrazek" lub coś podobnego w przeglądarce.
820.
821.
822.
823.
824.
825.
826.
3 ostatnie miodzik, takie widoki przy takim świetle bardzo lubię :)
Trójca 823-825 - eh... tak stanąć by się chciało tam gdzie Ty i odetchnąć pełną pierwsią... Czuć zapach pomału przebijającej się jesieni.
zobaczyłam pierwszą panoramkę nie czytając tekstu i tak w głowie myśl o ho znam to miejsce...
nie szlam niżej - przeczytałam, potem zobaczyłam Grzywacką z Krzyżem milenijnym
uwielbiam to miejsce !!!!
niby nic, Góra jak pagórek :)
ale jak to pięknie ująłeś
no i niezapomniane wspomnienia ożywiłeś mi tym wpisem - za co bardzo bardzo Ci dziękuję :)Cytat:
Zamieszczone przez Karol
świetna cała ostatnia wrzutka - ale ja obiektywna tutaj nie jestem :mrgreen:
Świetne te koncertowe foto.
Pozdrawiam.