Alinge, Adam obudziłeś fajne wspomnienia. Siedziałem tam w porcie i zajadałem z córkami lody a nad nami krążyły mewy pozując do fotek.
Płyń w następny rejs i wróć z kolejną porcja materiału.
Pozdrowerki
Wersja do druku
Alinge, Adam obudziłeś fajne wspomnienia. Siedziałem tam w porcie i zajadałem z córkami lody a nad nami krążyły mewy pozując do fotek.
Płyń w następny rejs i wróć z kolejną porcja materiału.
Pozdrowerki
Kopenhaga i slynne miasto piwa...:-)
najpękniejsze w Twoich zdjęciach to to że większość jest od strony wody a nie lądu.....nabierają innego wyrazu,są po prostu ciekawsze...brawo !!
Masz rację Tropic, w tej wersji jest o wiele ciekawiej.
Adaś sobie pływa...rybkami się obżera,nawet nie jest świadom jak nam ciężko bez forum było...:mrgreen:
pisał o 13:50 że płyną z Władysławowa baksztagiem...5B...he,he
sms od @warugi..."Stoimy w Pucku wiatr NE 4-5B.Marina slabo oslonieta od wiatrow z kierunkow N kiwa nami:-) Podejscie do Pucka ekstra przez kanal Glebinka.W marinie nikt nie odpowiadal na kanale 10:Pozdrawiam"
Powtorka fotek rejsowych...:-)
Kabestany i plywadla...
Urzadzenia portowe i badawcze...
Już było, ale wcięło. Nie wiem czy pisałem ale jak tak to powtarzam - bardzo fajne :)
Podoba się , a jakże , fajna pogoda do focenia.
Jak dlugo w morzu to...:-)
Widok znajomy ten, fajne ujęcia od strony kanału.
Z postu 447 wszystkie mi sie podobaja, a dwa pierwsze najbardziej, ostatnie chyba bym pokusie się o umieszczenie w kadrze całej podstawki.
Z postu 448 Hyundai świetny.
Ostatnie dwa też miłe dla oka.
Portowe foty...
ten kecz (?) fajny,ale nie z tej perspektywy.Wydaje mi się że jachty/żaglowce tracą na dostojności przy takim punkcie widzenia....wyjątkiem byłaby fotka z reji
Tropic kecz zrobiony z Twierdzy Wisloujscie..
Marina Gdansk, zawsze pelna...
i tak będzie do czasu aż nowej nie zmajstrują....jak dobrze pamiętam to miejsca tam niewiele...
Zgadza sie miejsca bardzo malo a w Gdyni to samo, cumuje sie przy falochronie wschodnim, tragedia...
No ciasno trochę. Zdjęcie fajne :)
A jest nadzieja że coś zrobią ?
Nadzieja u zeglarzy jest, ale czy miasto na to pojdzie...Dwa razy ostatnio pakowalem sie do mariny i z bieda zaparkowalem :-( a w Gdyni wyrzucili na falochron wschodni, tego juz nie rozumiem wcale.
Rybki z Wladyslawowa i powrot na morze..:-)
Glowki portu wojennego na Helu..
Kolejnych kilka fajnych zdjeć, a wydawało mi sie że na morzu to fotograficzna nuda ;-)
Maja plynie...:-)
kolorek, jak najbardziej
Szkuner w trzech odslonach...
Szkuner podoba mi się w każdej odsłonie, a najbardziej przypadła mi do gustu druga. :grin:
Dzis mija 10 lat jak dolaczylismy do grzebaczy przy tym "kajaku".Tu link http://de.wikipedia.org/wiki/Lisa_von_L%C3%BCbeck
Pewnie nie omieszkam wstawic kilku fotek niebawem z pokladu,z pod pokladu i pewnie z brzegu.
Od 14 dzis bede na pokladzie z aparatem.
a tak w ogóle.....skoro Mirek z Ciebie taki szkutnik (nie mylić ze szkodnikiem!! :mrgreen::mrgreen: ) to przydałbyś się na pokładzie sy Olympus...:lol:
Lisa von Lubeck...Mirek54 bedziesz za kolkiem :)
fajny wątek, gratuluję pomysłu i dużej galerii w temacie. Mam pytanie, czy można tu zamieścić fotkę morską ale bez statku (bo na początku przeczytałem coś o lotnictwie i pustym niebie). A nie chciałbym być niegrzeczny:cool: