Mój team spacerowy ;)
10, 11, 12, 13, 14
Wersja do druku
Mój team spacerowy ;)
10, 11, 12, 13, 14
Fajna seria :)
Kilka strzałów OM 135 z raczej deszczowego spływu Zalesie Górne - Konstancin. Tym razem kolor<br>
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Fajne kolorowe kajaczki :-)
Trzymajmy sie wody.7:idea:
Ładna seria. Ostatnie najładniejsze.
Seria jest troszkę monotematyczna, ale taka jest przypadłość większości zdjęć z kajaków ;)
Kilka fotek ze spaceru po Lesie Kabackim. Było fajnie bo właśnie rozpoczął się właśnie długi weekend i ludzi jest brak. Optyka klasycznie manualna OM50 f1.4 + OM135 f2.8
1, 2, 3, 4
Pierwsze dwie foty ekstra.
Ostatnia też.
Dzięki. Chętnie bym Was wynagrodził za dobre słowo, ale system mówi, że muszę porozdawać punkty innym userom ;)
Kilka zdjęć z weekendowego spływu Welem z Kotów do Lorek. Zaliczyliśmy wszystkie przeszkody, włącznie z rezerwatem Piekiełko na pełnym gazie. Niestety z najtrudniejszego odcinka rzeki zdjęć nie mam. Szkoda było mi troszkę aparatu zwłaszcza na uskoku w Chełstach, ale następnym razem się poprawię. Wszystkie zdjęcia robiłem oczywiście manualnymi OM. Szeroki kadr na Jeziorze Lidzbarskim wyjątkowo strzeliłem ZD 9-18. Mam dziwne wrażenie, że ostatnio fotografuję tylko na kajakach ;)
1,2,3,4,5,6
Klimaty z twoich zdjeci znane,ale mnie podoba sie plastyczne niebo.
Piękny klimat, zdjęcie 4 jak gostek pod pniem przepływa jest rewelska.
Mazurki, wczoraj wieczorem po kilku browarach i finale ;)
Jak z folderu reklamowego ;)
To tym bardziej nieźle, że udało Ci się taką fotkę poczynić :)
Stabilny pomost czyni cuda ;)
Tym razem film z wyprawy na Wel. Wiem, że to nie zdjęcia, ale może kogoś zainteresuje sama rzeka. Wszystko strzelone telefonem przez mojego dobrego kumpla, który na samym końcu pozwolił sobie wyrazic opinie o spływie ;)
https://www.youtube.com/watch?v=hyknfcq1Klk
Rzut oka na plażę po raz pierwszy w tym roku ;)
1,2,3
Środkowe zdjęcie bardzo ładne. Ach ja dopiero przed urlopem a y takie zdjęcia wrzucasz. Pozdrawiam.
No bo ja właśnie wystartowałem ze swoim ;)
To idealnie się wstrzeliłeś w pogodę, zazdroszczę :D Mnie się pierwsze najbardziej podoba, drugie to taka klasyczna pocztówka ;)
Dwójka bardzo zacna. To chyba komplement, że pocztówka:wink:
Już myślałem, że tylko ja 2 obstawiłem.
Ciąg dalszy wakacyjnych strzałów. Przy "świetlikach" oczywiście pomógł niezawodny OM 135. Klasycznie nie mogłem się zdecydować ;)
4,5,6,7,8
Piękna wrzuta. Zdjęcie 6 jest rewelacyjne. Ma bardzo ładny klimat.
Super klimat, taki bajkowy, ciepły i letni, też szóstka najbardziej mi się podoba.
I ja też na 6 głos oddaję - słońce nie zasłonięte lepiej się prezentuje, klimatyczne ujęcie :).
Nie mogło być inaczej. "6" górą!
Dzięki serdeczne za odwiedziny i wrzucam kolejną porcję widoczków z nad morza a jutro idę znowu na świetliki.
9,10,11,12 + 13 psiak mojej narzeczonej, który jest pierwszy raz nad morzem i jest troszkę oszołomiony szumem oraz ilością słonej wody ;)
10 fajna, 9 gdyby tak dołu nie wcięło też mogła by być niezła (z filtrem połówkowym, albo z wielokrotnej ekspozycji coś złożyć).
9 i 10 najładniejsze z wrzuty.
9 - znowu piękna pocztówka. 10 byłoby najlepsze, gdyby nie ten obcięty wiatrak z lewej.