Znam prace , nie na jednym portalu sie zachwycalem , klasa i bez zadnej przesady to pisze.
:):):)
Wersja do druku
Znam prace , nie na jednym portalu sie zachwycalem , klasa i bez zadnej przesady to pisze.
:):):)
No przestać nie zamierzam, trzeba jakoś uciekać czasem od codzienności, ile można samochodem jeździć, taniej wyjdzie jak się podzierka w domu kilka zdjęć :) Dzieki za wiyzty
Pora ożywić wątek w nowym roku po dwóch miesiącach przerwy.
Ożywię go mam nadzieję, porcją moich snów.
Zatem jedziemy.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Wszystko S-klasa, 5 za całokształt twórczości, klimat i orginalność każdej foty !
Wiem ile mi schodzi występlowanie małej pierdółki a i tak efekt jest średni wiec tylko przypuszczam ile walczysz z każdą fotą :)
Jak zwykle wyczesane gratuluję pomysłów i ich realizacji jedynie pierwsze do mnie nie gada. Pozostałe bomba a szczególnie piąteczka.
A z czasem to róznie, jak się wyśpię i dobrze widzę, to kadr od zera do fiiniszu powstaje w 2,5 - 3 godziny. Ale to zależy jak złożona jest praca. Czasem to i 8 godzin może być a czasem i więcej.
Te bezgłowe, ten zeppelin, "widoczki"... yhh Jak kiedyś będę miał pieniądze to będę to kupował od Ciebie i obklejał ściany...
A wrzuciłbyś kiedyś foty składowe jednego takiego sklejaka ? Te do których siadałeś, bez wnikania co z nimi robiłeś i efekt końcowy który z nich powstał.
Zapraszam do zakupu, na stronie jest sklep, ceny negocjowane ;-) Prawda jest taka, że musi to swoje kosztowac, bo nie licząc normalnej roboczogodziny, to jeżeli sprzedaję od razu wydruk, np zalaminowany i na rozsądnym papierze , na piance, to niestety to kosztuje, a w kieszeni fajnie jakby coś zostało. W Polsce nie idzie to tak łatwo niestety.
Postaram sie wrzucić mały turtorial, moze w weekend jak czas pozwoli
Rozumie się że musi kosztować, jak to sztuka. Dlatego z kupowaniem muszę jeszcze trooochę zaczekać :twisted:
Spoko, będzie zniżka :)
REWELACJA :shock::shock::shock:
hohoho mocny powrót D:D wrecz za dużo dobrego ;)
Niesamowity jesteś doktorze. A wyniki masz wyśmienite.
Pozdrawiam AP.
Łaaaał! Genialne te prace! Naprawdę widać porządny kunszt! Jestem pod wrażeniem, aż zapierają dech!! : ) Pierwsze, co mi przyszło na myśl ... 'kurcze, jakie porządne byłyby kadry do gier!' Pomyśl o tym, jeżeli oczywiście już nie uczestniczysz w tym biznesie. : )))
Pozdrawiam : )
gry akurat nie moja bajka :) dzieki
Nudne to juz sie robi.....
............ze takie zajefajne.
Po prostu klasa.
pozdro
Siemano.
Kolejna porcja dla Was
Pierwsze i dwa ostatnie fantastyczne :grin:
Swietnie a z hydrantami super..
Mbsz - dwójeczka - super.
Pozdrawiam.
Cześć dr_Feelgood!
MNZ seria jak zwykle: ekstra (mógłbyś raz coś skopać, nudno)
Dwa ostanie wymiatają!
Hydranty i jajka bardzo fajnie pomyślane. Pozdrawiam
piękna, czekam na nastepną wrzute :)
cool hydrant!
Kolejna, swietna seria! : ) Pierwsze mnie najbardziej do gustu przypadło. Klimat genialny!! : ) Ale wszystkie zasługują na ogrooomny +! : )
Pozdrawiam : )
Tradycyjnie kolejna wrzuta dla chętnych.
1 Puenta. Muzyczna inspiracja Rinne radio
2.
Moon Quarantine, muzyczna inspiracja Lustmord
3.
Bracia. Pasibrzuch i Młody. Od lat u mnie na linii.
Muzyczna inspiracja Sorry Boys.
4.
Power
Nowiutki nabytek, z zeszłego tygodnia.
Muzyczna inspiracja Rage Against The Machine - bullet in your head.
pozdrawiam :)
Moon Quarantine jest rewelacyjne...!!:shock:
Cala seria fajna a dwojka super. Podziwiam i to co nam prezentujesz jest zawsze dopracowane w szczegolach.
Witaj!
"Moon Quarantine" i "Power" super-extra!
Reszta super.:grin:
Dzięki
Białego pyska też lubię :)
Moon Quarantine - świetne.
Pozdrawiam.
Dwójka najstraszniejsza :wink: Zastanawia mnie dlaczego zostawiłeś kubły na pierwszym zdjęciu? Bo klimacik ze starszym panem jest naprawdę rewelacyjny.
Bo do kubła na śmieci wielu pakuje swoje życie po małej retrospekcji. Dlatego kubły te są tutaj.
Dzięki, po prostu byłam ciekawa. A jeszcze dodam może dlaczego - bo jakby tak marudzić, ale chyba trochę można pomarudzić :wink:, to jakby to były takie stare metalowe kubły... pasujące do tego domu... :wink:
Dodam, że jestem pod wrażeniem Twojego pomysłu z nagrobkami. :)
Tak mnie ten wątek wessał, że znowu będę nieprzytomny w pracy :grin:
ale warto było...
Witam. Chyba pora na kolejną reaktywację, bo zakurzony już wątek solidnie. Podrzucę wam trochę prac starszych i nowszych będacych skrawkiem projektów nad którymi pracuję w przerwach między rozjazdami.Wśród zdjęć znajdziecie projekt okładki dla zespołu War Kabinett, kadry dla pisma Fabrikon, oraz plakaty dla kolegów z Mindelheim, z którymi setki tysięcy kilometrów się robi. No to smacznego i jakby ktoś coś chciał napisać to walcie jak w dym.
Pozdro
1. Desert travel
Desert travel 2
4. Girdog
Quiet moments
Car of the Damned
Silent place
Sunday morning
Pearscream
Last train to transcentral
Homesick
Mrs. Sacrux
Rhinohouse
Proletarian Elite
Desert travel 3
Wszystkie 3 Desert travel i projekt Proletarian Elite przykuły moją uwagę - pozostałe widziałem wcześnieJ , niektóre z nich lub wersje podobne były w galerii.
Gratuluję pomysłów, sukcesów życzę AP
Podobaja mi sie foty, pociag ekstra :-)
Dzieki.
to jeszcze grzyba dorzuce w wersji testowej
---------- Post dodany o 18:07 ---------- Poprzedni post był o 18:06 ----------
cos po zmianach inaczej sprawa wyglada, bo foty na ostrosci traca po dodaniu. What's up..