Z calej seri widac kto kim steruje i buntowanie sie doprowadza do ostatniego kadru.Wiec....
Wersja do druku
Z calej seri widac kto kim steruje i buntowanie sie doprowadza do ostatniego kadru.Wiec....
Cudna ta ostatnia seria Agulko. Bardzo się podoba :roll:
Cześć,
odkopuję wątek z forumowych czeluści i mam naprawdę głęboką nadzieję, że taka przerwa w foceniu (5 lat! :shock:) już mi się nie zdarzy.
Niedawno mojego e-520 zastąpił em5 i na nowo rozbudziła się we mnie stara pasja.
Dzisiejsza wrzutka to fotki z Pienin z ostatnich dni zeszłego roku, z podejścia na Trzy Korony i z samego szczytu.
Witaj znowu na Forum, miło Cię tu spotkać :)
Znajome widoczki... jedyneczka naj.
BTW
Najważniejsze, że masz nadal 19 lat ;)
Piękna wrzutka. Wszędzie rządzi światło. Piękne światło!
Pierwsze cztery dni chodziliśmy po górach w śnieżycach, zamieciach, bez grama słońca nawet lekko przebijającego warstwy chmur. Taki też zapowiadał się ten dzień, ale na szczęście godzina zachodu faktycznie okazała się tą złotą. Było przecudnie, choć pieruńsko nas przewiało na Trzech Koronach. Dziękuję Wam za odwiedziny i komentarze.
pierwsze i trzecie bardzo fajne, świetnie wykorzystane światło, trzecie mi najbardziej się widzi.
Ja rowniez optuje za jedynka.
Super klimat na ostatnich fotach, światło przepiękne.
Jeśli miałbym wybierać to byłoby to trzecie.
Czesc Agulka :grin: Kiedy zobaczylam twoj watek pomyslalam….o matko jak ja tu dawno nie zagladalam:oops:
No prosze, a tu niespodzianka! To powrot Agulki!
Trzecia fotka najbardziej mi sie podoba, widac zlota godzine. Piekne swiatlo.
Pozdrawiam
Faktycznie trzecia fotka SUPER !!!!!
to już drugi taki powrót po długiej przerwie w publikowaniu czegokolwiek w swym wątku - i jakże cieszy :)
ja się przychylam do tych co 3kę wybrali :)
a Pieniny cóż :) zawsze będą mi bliskie :)
no i dużo frajdy z nowym sprzętem :)
Dzięki za komentarze! Bardzo mi miło, że zechcieliście skrobnąć parę słów w moim wątku :)
Tak, jak mówiłam w Pieninach mieliśmy mało słonecznych dni, stąd i fotek nie mam zbyt wiele, ale podzielę się jeszcze kilkoma pstrykami ze wschodu słońca na Sokolicy.
Pierwszy raz miałam okazję oglądania wschodu słońca w górach, do tej pory wszelkie próby fotografowania porannego spektaklu niestety kończyły się fiaskiem - albo przez złą, pochmurną pogodę, albo przez grawitację (rano dla mnie jest najsilniejsza i nie pozwala mi wstać z wyrka ;))
W każdym razie zakup em5 był silnym motorem i podczas poświąteczno-sylwestrowego wyjazdu w zasadzie codziennie byliśmy przed świtem w górach, lecz tylko jeden dzień (a raczej aż jeden) był dla nas owocny.
Będę wdzięczna, jeśli napiszecie swoje przemyślenia o tych fotkach :)
Nie katujesz zbytnio tej przesłonby f/22 mocno odbija się na jakości zdjęć…
No niestety, dowiedziałam się o tym w domu :) Tzn. świadomie robiłam na 22, ale przyznaję bez bicia: nie myślałam wtedy o dyfrakcji...
Ładne światło miałaś, szkoda tylko tej przysłony.
Z ostatnie serii dwójka najładniejsza, tzn mnie się najbardziej podoba :-)
Cześć Agulka,
Fajne widoki, mimo zimy - ciepło bije ze zdjęć.
To drzewo na trzecim gdzieś w naszej galerii ostatnio widziałem, jeśli nie to samo - to bardzo podobne.
pozdrawiam,
Fajna wycieczka i naprawdę dobre zdjęcia - aż mnie skręciło z zazdrości ;)
wszystkie trzy bardzo dobre,ładny wschód się tafił i dobrze został wykorzystany :)
Jakbym miał wybierać to tak odwrotnie do kolejności wstawienia. Czyli najbardziej podoba mi się 3, 2 i na końcu 1.
Piękne zdjęcia z Pienin a ostatnie jest rewelacyjne. Pozdrawiam.
Czy to nie jest właśnie to drzewko, co u A56?
pozdr,
Tak, tak, ta sosna to prawdopodobnie (jak mówią amerykańscy naukowcy) najczęściej fotografowane drzewo w Polsce. Ze zdjęć znałam ją już od bardzo dawna, dopiero niedawno zobaczyłam ją na żywo i zaskoczyło mnie to, jak jest malutka. W porównaniu z pobliskimi drzewami wygląda jak nieco przerośnięte bonsai. Nie jestem pewna, czy to akurat to drzewko, ale najstarsza reliktowa sosna na Sokolicy ma ok 500 lat.
Fajnie, że odwiedzacie mój wątek, bardzo mnie cieszą Wasze wizyty i wszelkie komentarze i miło mi, że fotki przypadły do gustu. System wprawdzie nie zawsze pozwala mi na zaplusowanie, ale co się odwlecze.. ;)
Wrzucam jeszcze trzy fotki z Pienin.
Środkowy naj...
...bo ostatni to Mordor mi przypomina ;) :mrgreen:
pierwsze chciałoby się szerzej, drugie jest przepiękne :)
ów mordor też się podoba - ale środeczek najbardziej oryginalny :)
A ja na przekór trzecie, drugie owszem ma łdne kolorki ale czy jest oryginalne? Trzecie wykadrowałbym do formau 3:2 tak by pozbyć się jasnej góry, by jeszcze klimatyczniejszy obrazek wyszedł :)
Spektakularne ujęcia ; ) napewno jedne z wielu ; )