dzieki domadm :) wiem ze ortografia nie jest moja najsilniejsza strona :) pzdr.
Wersja do druku
dzieki domadm :) wiem ze ortografia nie jest moja najsilniejsza strona :) pzdr.
Hej Judaszu :wink:
No francuzka wrzutka bardzo fajna, wogóle urocza ta wioska. Ehhhh, mogła bym w takiej mieszkać :roll:
Judasz ladne fotki z Francji az milo oko nacieszyc :-)
skoro wam sie podoba to moze dorzuce jeszcze kilka coby jeszcze oczy pocieszyc :)Załącznik 55338Załącznik 55339Załącznik 55340Załącznik 55341Załącznik 55342Załącznik 55343Załącznik 55344Załącznik 55345
Witaj
jestem pierwszy raz u Ciebie w gosciach i bardzo mi sie podoba , wioseczka taka basniowa , ciekawe te ujecia waziutkich uliczek , super ten palacyk na koncu
jezeli ktos jest esteta (ja sie do nich zaliczam) w miejscowosci ktora przedstawiles mozna osiagnac stan blogiego spokoju , nieraz sie zastanawiam dlaczego "Tam" mozna a "Tutaj" juz nie , inni ludzie czy co ?
Wrzucaj podoba sie nadal :-)
Nie wyobrażałem sobie, że może na ziemi być tak czyste miejsce.
A jeśli jest czyste - czy tam są ludzie ? młodzi ludzie ?
Piękne - pozdrawiam :)
widzisz Mirku , w kraju gdzie mieszkasz mam siostre przyrodnia , tam jest czysto , w miejscu gdzie ja mieszkam (Poznań) idac na spacer po miescie trzeba robic slalom pomiedzy psimi kupami i patrzec czy balkon ci na glowe nie spadnie , w "moim" watku widziales pewnie piekna brame z malowidlami na scianach i suficie , moglo by to cieszyc oczy wiele lat , ale znalazl sie jakis jeden z drugim (nawet nie wiem jak "to" nazwac) i musial je pomazac sprejem , wiem wandalizm jest wszedzie , ale takiego przyzwolenia na smiecenie i sranie na srodku chodnika nie ma nigdzie , kiedys zwrocilem uwage klientowi ktory przyjechal do mojej firmy i rzucil peta prosto pod schody , zapytalem czy w domu zonie tez tak robi , wiesz co mi powiedzial ? , ze chcial cos u mnie kupic , ale skoro jestem taki glupi to pojedzie do konkurencji , nie dziw sie wiec nam ze patrzac na te zdjecia robimy wielkie oczy ze zdziwienia
patrzac wiec na zdjecia tej malowniczej wioseczki , mozna sie ... *
* niech sobie kazdy w miejsce kropki wpisze to co sam czuje patrzac na ta piekna miescinke ze zdjec powyzej
Widzisz Mirku - Centus Ci odpowiedział.
Zauważ, że nieraz sam się dziwiłeś dając rady, że to u nas nie działa.
Może jeszcze kilka lat... choć wątpię.
:) ciesze sie ze podobaja wam sie moje zdjecia , co do czystosci to chyba naprawde wyjatkowe miejsce , mlodych ludzi niewiele , przedewszystkim lokalni ludzie ktorzy o to wszystko dbaja i szanuja to co maja i to co tam jest, ( jaka doniczka na ulicy w jakim kolwiek polskim miescie by przetrwala noc ? ) urzekl mnie klimat tego miejsca ,cisza i spokuj , czystosc , jedna jedyna cichutka restauracyjka , pyszna kawa i crosanty, a wieczorem chlodne piwko , czego czlowiekowi wiecej potrzeba :) mam jeszcze okolo 30 fotek z tego miejsca wartych pokazania , powoli bede wrzucal coby balaganu nie robic . pzdr.
Mam takie same odczucia a przyklad zaraz podam... idac do pracy przechodze obok Zesplu Szkol Technicznych i pelno petow na chodniku oczywiscie pod drugiej stronie ulicy. Wracajac z pracy dosc spora grupa uczniow kopci jak kominy i tak jest codziennie... widac teraz tak mozna i jak ma byc dobrze, To tyle, bo nie ten watek :-)
czuje że w fotografowanym przez Ciebie miejscu są żywe istoty o twarzach innych niż nasze - sama architektura bez wypełnienia (ludzi) nie oddaje w pełni klimatu tam panującego : )
Z ostatniej wrzuty nabardziej przypadło mi do gustu 8. ze względu na fajne zestawienie kolorów - niebo na tym zdjęciu jest zdecydowanie najciekawsze. :grin:
Takie Albumowe z wakacji, ale już judaszowe - kolory dają po oczach fest! :-D
upsss 3 zle wrzucilem :) juz ich nie ma :)
Judasz podobaja mi sie wakacyjne fotki :-)
kurde ja na wakacjach tam nie bylem :)
haha nie ma tych co nie powinno :) reszta zostala :p
ps. sabor bylem tez w kraju troszke nizej niz francja , i zobacz co znalazlem , nie moglem sie oprzec pokusie :) ( tylko ciekawostka )Załącznik 55390Załącznik 55389
Normalnie zaraz zawołam Wieprza :grin:
i jeszcze troche bo sie juz nudzi chyba :)
Prezentowanie takich zdjęć (tych ze sklepu) powinno być zabronione. :wink:
Część osób potępi je z uwagi na swoje przekonania, a mnie wydzielają się soki żołądkowe jak widzę szynkę serrano i nie mogę się skoncentrować. :-P
W tej "wsi" to ktoś mieszka ? kilkadziesiąt zdjęć i ani jednego człowieka anie zwierza jakowegoś.......a widoczki bardzo sympatyczne.
Mieszka, tylko że stoją w kolejce po szynki. A zwierzów nie ma, bo te szynki trzeba w końcu z czegoś zrobić...
hehe szynki to hiszpania 3 tyg temu :p , a co do ludzi to mieszkaja ,tylko pusto na tych uliczkach jakos tak popoludniami :/
Dwojeczka, czworeczka cool :-)
wieprzu nie bierz tego do siebie , to nie tak jak wyglada :)
Załącznik 55654Załącznik 55655Załącznik 55656Załącznik 55657Załącznik 55658Załącznik 55659Załącznik 55660Załącznik 55661ok to chyba wszystko , nie bede juz was meczyl :) pzdr.
Mnie najbardziej podobają się otoczaki na moście.
Pozdrawiam AP.
5 i 7 fajne choć 7 trochę trzeba dopracować :). Reszta średnia.
witam po przerwie , dzis byl swietny dzien ,mokro chlodno ponuro i baaaardzo mgliscie :)Załącznik 57372Załącznik 57373Załącznik 57374Załącznik 57375Załącznik 57376
Ładnie, nastrojowo ale chyba trochę podkolorowane (szczególnie 1 i 3) :roll:
Pierwsze, byłoby fajniejsze gdyby nie było takie szare (winieta?)
Fajna wrzutka, moze troche wiecej swiatla ?