nie uwierzycie to piwnica w bloku z płyty betonowej takim, jedno piętrowym :)
Wersja do druku
nie uwierzycie to piwnica w bloku z płyty betonowej takim, jedno piętrowym :)
No, kreatywność godna naśladowania, podziwiam ludzi, którzy są w stanie coś takiego wyczarować z szarego nijakiego miejsca. Szacunek
Ładne. Ocenka w galerii.
Noo... dynamicznie i kolorki. Fajne.
Ładnie! Jest dynamika :)
Bardzo ładne, super kadr...ocena w galerii :grin:
powiem wam ze nic ostatnio nie sprawiło mi tyle radości co te foty, jedną łapka tez można:)
następne smażenie gumy.
Pirewsze z tej serii najlepszeńsze.
Galeryjne naprawdę świetne daje poczucie prędkości. Z ostatniej wrzutki to najbardziej widzi mi sie palenie gumy gdzie kłęby dymu czuć charakterystycznym zapaszkiem a fan motoryzacji nie przejdzie obok niego bez zatrzymania.
Wiejo tak zapaszek :) w końcu było czym oddychać, dym dymem ale jak to mruczy.
i jeszcze jedno tym razem bardziej, wyciągnięte z gry.
w sumie sam nie wiem jak do tego podejść :)
Wściekły samochód, to i wściekłe kolorki pasują. Jak dla mnie to dobra obróbka do takiego zdjęcia.
nie da się ukryć że wściekła furmanka :), około 500 Nm, przednie kapcie w negatyw, odchudzony od oryginału o jakieś 450kg.
Taztaz, wariacka ta Twoja ostania fura. Wszystko na Tak :grin: A z tego co piszesz to i kilka kucyków więcej niż cywilna wersja to cudo ma :cool:
Rozumiem że to Twoja kareta na dojazdy do pracy ;)
Tylko uważaj cobyś znowu nie chodził z pancernym zarękawkiem
taz, swietna obrobka, swietne zdjecia, no i fura tez:grin:
został wymieniony silnik na v8 4,4l, nie ma sensu go kręcić ale znając właściciela niedługo to nastąpi :),ma zblokowany most, maszynka do driftu. niestety nie moja :)
fajnie że się podoba, ja jej tak nie pomalowałem już taka była:)
Pomruk V8 faktycznie jest przyjemny choć w swojej R6 też nie narzekam na dźwięki. Ten silnik, jak dobrze pamiętam, fabrycznie ma ok 290KM i ponad 400Nm. Tak z ciekawości zapytam czy razem z silnikiem "wszczepiono" 6-cio biegowego manuala? :)
A co do upgrade-u to teraz chyba S62B50 :cool:
bardzo się ciesze że się podoba :) zawsze są obawy jak obrobiona fota zostanie przyjęta :)
Wystrzałowe autko i wystrzałowe wręcz zdjęcie. Nie razi wręcz przeciwnie fajnie harmonizuje jedno z drugim.
Drugie zdjęcie na dużym ekranie robi wrażenie. Krople tak rzeczywiste, że aż ma się wrażenie, że woda wycieknie z ekranu. Ale jednocześnie wychodzą mankamenty małej głębi, szczególnie na pręcikach.
Cześć Taztazie,
Coś nie focisz ostatnio? Zmiany w życiu - brak czasu pewnikiem, trzeba na urlopie wypocząć...
kształt muzyki 2 - fajne, jeszcze jakby tak tylko jedna ze strun w GO drgała - to wtedy dźwięk by zdjęcie by wydawało. Tak jest spokojne i ciche, jak preludium do preludia.
kolejne szufladowe - Piwnica - Trudne warunki oświetleniowe miałeś. Podoba mi się, szczególnie drugie i szczególnie po informacji, że to w bloku jest.
kolejny trening - bardzo fajne, choć ciasno, za ciasno, ale bardzo fajne.
jedną łapka tez można | następne smażenie gumy. Pierwsze i ostatnie - dynamiczne i ciekawe. Statyczne już mniej, choć to spojrzenie z góry na trzecim - dobre ujęcie, ale brakuje trochę dramaturgii.
jeszcze jedno tym razem bardziej bardziej, dramaturgia pochodząca z chmurnego nieba jest, ale zgaszona przez tą zieleń trawy - cukierkowo się zrobiło, a szkoda, kadr dynamiczny.
kwiatowo bo jakoś mnie tak naszło - hmm.. jeśłi chodzi o pierwsze - to zupełnie mi "nie leży", taki badyl na środku niczego, zaś drugie ciekawsze, i kolorek i krople wody - fajne, choć też mocno centralnie.
Taztazie, pofoć trochę w pracy - na próbach. i zarzuć na foruma.
pozdrawiam,
Sawa dzięki za wizytę i za solidne opinie, niestety dopadł mnie fotograficzny spadek formy sam nie wiem czemu, ale staram się szukać kombinować. Myślę że z nową pracą znajdzie się więcej w serii kształtów muzyki, tylko że najpierw podłącze do stołu oświetlę jakoś, a na końcu zrobię fote może coś się urodzi godnego pokazania.
Pozdrawiam
Musiały Ci się uszy czerwienić bo myślałam o Tobie :grin: jak muzyczki słuchałam którąś mi polecił :grin:
Serdecznie pozdrawiam :grin:
Obiecuję, że się przypomnę :grin:
dziś mam coś co wszyscy znają :) ale jakoś nie moglem się powstrzymać.
to taki spontaniczny wypad bez snu czyli cało nocne szwendanie się po 3 city.
Może i wszyscy znają, ale na pewno nie wszyscy mają taką ładną wakacyjną pamiątkę. :-P Podoba mi się.
i kolejne fragment Twierdzy Góry Gradowej w Gdańsku
Nocna extra. Zgadzam sie z Nevra. Ja tam bylam i takiej nie mam...:evil::mrgreen:
Nocne super! : )
Ostatnie ujęcie fajne, przestrzenne : )
Świetne nocne zdjęcie. Gładkość lustra wody aż bije po oczach ;)
Moze zagraj tymi ceglami i swiatlem,usuwajac nalot zolto-pomaranczowy.Moze w tym kierunku,Co?????
Abo tak-cieplej w cieniu,bo juz krzycza,ze za niebiesko:grin::grin::grin: