Dwa ostatnie mi "leżą" :wink: a najbardziej ostatnie ostatnie :mrgreen:
Wersja do druku
Dwa ostatnie mi "leżą" :wink: a najbardziej ostatnie ostatnie :mrgreen:
Dziękuję za uwagi, po raz pierwszy starałem się zrobić zdjęcia z "rozmytą" wodą.
Faktycznie dwa ostatnie najciekawsze z przewaga dla ostatniego.
Pierwsze z grajaco- spiewajacym panem rowniez godne uwagi:grin:
Przyjemnie się ogląda Piotrze, te "inne" miejsca w Polsce.
pzdr
Trzecie od końca i ostatnie najlepsze z serii. Ciekawe, choć mało widać, bo mgła wszystko zasłania. Ale warunki trudne, to i zdjęcia cięższe w odbiorze :)
A mnie podobają się TE zamglone.
Pozdrówka.
Bar i akordeonista to już wystarczająca zacheta aby tam dłużej pobyć. Bardzo podoba mi sie ostatnie zdjęcie z strumykiem, kładką i drzewami. Taka klimatyczna i zwarta kompozycja. Pozostałe fajne i pokazują jak smutna pogoda była.
Świetne zdjęcia, miło się oglądało :)
Dawno nic do wątku nie wrzucałem. Zatem kilka kotów, ISO 800 nie odszumiane.
zdjęcia fajowe ale na to iso to patrzeć się nie da :s . Sprzedaj Waść e -system i kup Pan coś porządnego.
Dwa pierwsze i ostatnie bardzo fajne. Jestem pod wrażeniem jak (w moim odczuciu) perfekcyjnie wyostrzasz zdjęcia. W trzecim ujęciu zlikwidowałabym LGR.
Pozdrawiam :grin:
Forma nie zaszkodziła treści,kociaki fajne.
koty super, na co tak patrzą?
A miniaturki straszą zamiast zachęcać :|
Bardzo fajne coteczki :wink: Na 4. to prawdziwego lwa uchwyciłeś. Poza i mina godne króla.
Fajne te koty Piotrze.Ładnie złapane kocie spojrzenia.Pozdrawiam :-)
W fajnych i właściwych kotkom momentach ustrzeliłeś te zdjęcia. Mnie się podobają.
Świetne fotki Piotrze. Gratulacje.
Pozdrówka.
Kocioświat świetny. :)
cudne kociaki, nieźle pokazane, czy robione zd 50-200?
pzdr
kasprzyk - w użyciu był 35-100, nie żałuję żadnej złotówki wydanej na ten obiektyw.
Ale jak tu inwestować w upadający system. Jak upadnie, to ZD-300 za garść orzechów wymienię:). Dlatego spokojnie czekam i mam nadzieję, że za jakieś pięć, no może osiem lat go dopadnę.
Korci mnie, by wstawić fotkę przez Imagesheka, bo nie masakruje. Spróbuję.
Bingo!
To właśnie jest sto razy lepsze niż wstawianie przez forum.
Piekny ten ostatni kotek.
Swietnie!
kurcze też zauważyłem że nowy system ekspozycji zdjęć zżera jakość bardziej niż fatalna matryca 4/3
Super portrecik a norweski(?) jest piękny.
Pozdrówka.
na zlocie to nie wypuszczał z ręki 150
Finezyjnie i niezwykle dostojnie ostatni kotek sie zaprezentował. Piękne zdjęcie.
Dorzucę jeszcze dwie kotowe fotki:
świetne
Kociaki sympatyczne :) na 2 nie uciekła ostrość :roll: ?
GO za mała - przynajmniej w połączeniu z ostrzeniem na nos. Zwłaszcza na drugim zdjęciu.
Przepiękne te koty. Na drugim trochę szkoda, że oko nie złapało się w GO, ale prześliczny rudzielec z niego.
Piękne "sierściuchy", zwłaszcza norweski leśny (chyba...)
Fajnie że wróciłeś z kociakami (uwielbiam koty), przez kilka miesięcy brakowało tu Twoich "kocich zdjęć"...:wink:
Pozdrawiam