To może ten się spodoba :p ?
Trafiłem pod jednym z mostów na malowidła wyglądalące jak freski. W nocy są podświetlone, dlatego zwróciłem na nie uwagę.
Wersja do druku
Dla mnie bomba! Bardzo fajne kolorki, ładnie pokazane.
podoba mi się
Pzdr
Cieszy mnie to :)
Świetne, no i te odblaski. Bardzo przyjemne zdjęcie.
mi tez sie podoba :grin:
Takie zdjęcie nie może się nie podobać.
Eeee tam nie może... Może ale mi się akurat podoba :D
Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa :) Może dać do galerii :roll:
Ostatnie super :)
Ale nie powiem, że doskonale, bo coś mi zgrzyta kompozycyjnie (niestabilne to jest jakoś). Ale nie wiem co zrobić, żeby nie zgrzytało, każde przycięcie, czy prostowanie sprawi pewnie, że będzie gorzej... Zwłaszcza, że chyba jest prosto i to złudzenie. A zresztą to dośc cichy zgrzyt...
Do galerii wrzucaj, jeśli uważasz, że chcesz to mieć w galerii :-P Słabych ocen nie powinieneś dostać.
Już myślałem, że w związku z pogodą nie będę miał okazji do zdjęć, a tu proszę: u fryzjera :) Mnie się podoba, tytuł: "w objęciach robota" :)
heh ostatnia dobra :cool: pani ma niezłą mine :grin: tytuł też niezły :lol:
ło matko ale kosmitka
ja też tak czasem wyglądam :):cool:
Nieźle wypatrzyłeś :)
Czego to kobitki nie sa w stanie znieśc dla podniesienia własnego morale :mrgreen:
No i czasem przy okazji też urody chociaż nie zawsze ;)
Dzięki za odwiedziny :)
Potraktowałem to (robienie zdjęć u fryzjera) jako próbę zmierzenia się z lustrem (nie mylić z lustrzanką ;)) i sfotografowaniem odbicia w lustrze. Nie do końca mi się to udało. AF nie zawsze umiał sobie poradzić :?
:grin::grin::grin:
poprzednia wersja lepsza :grin: to MZ zbyt nie wyraźne ;)
Dano dawno temu był sobie film pt Flash Gordon ( Straszna chała :lol:. ). Pani wygląda jak cesarzowa - tak mi się przypomniało.
Mi ta pani przypomina moja nauczycielke od fizyki....:twisted: :cool::wink:
A gdzie ostrość???
Przedostatnie fajnie uchwyciłeś. Klimat tych science-filmów z l.60 Ależ tam były kolory;-)
Wszystkim którzy zaglądali do mojego wątku i komentowali moje zdjęcia, udzielali wskazówek a czasem nawet pochwalili ;), serdecznie dziękuję.
Ponieważ za kilka godzin będziemy mieli nowy rok, chciałbym złożyć wszystkim, którzy będą czytać ten post, życzenia wszystkiego najlepszego, powodzenia osobistego i szczęścia w rodzine oraz samych udanych zdjęć w Nowym, 2009 Roku!
PS
Nie znaczy to wcale, że żegnam się z tym forum :) Jeszcze nie raz "zapodam" tu swojego gniota (mam nadzieję, że niezbyt często :p) Mam nadzieję, że również w 2009 r będziecie zaglądali do mojego wątku :)
Również życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Oby był lepszy pod każdym względem. I jak najlepszych zdjęć!!!
aaa dziękować, dziękować :)
pozdrawiam
Dzięki ;) i na wzajem !! ;) Baw sie dobrze :lol:
Dziękuję i Tobie równiez życzę Szczęśliwego Nowego Roku :)
Wszyskiego naj w nowym roku a co do fotki to IMHO .....;)
Wreszcie prawdziwa zima ze śniegiem :D , mimo że zmarzłem, byłem na spacerze z aparatem tak długo, dopóki palec mi nie zmarzł i już nie mogłem naciskać spustu :lol:
Ładne zimowe fotki :)
Szkoda, że robione przy zachmurzonym niebie, przydałoby im się więcej światła, najlepiej ciepłego, zachodzącego słońca.
No ale pogoda jest jaka jest.
Jak napisał rocco, w świetle słonecznym byłoby pięknie. Ale tak to już jest, że świeci wtedy, gdy człowiek siedzi w pracy. Przynajmniej ja tak mam. Weekend pochmurny, a wczoraj pięknie, dziś jeszcze piękniej, a ja przykuta do komputera.
Za "rocco", zabrakło światełka, ale i tak pozytywnie
pzdr
Dzięki za komentarze :)
Całkiem przyjemna w odbiorze zima. Trudno w leśnym środowisku o dobre światło a jeszcze trudniej gdy go nie ma i jest pochmurno. Dałeś radę.
Ostatnie takie sobie moim zdaniem i nie jest to odwet :) Drzewo w kadrze z lewej nie wiem po co, poza tym smutno, ponuro i światełka brak...Taki zimowy pstryczek
Ani przez myśl mi nie przeszło, że to odwet! :) Nie mogę jednak całkiem się z Tobą zgodzić.
Jeśli chodzi o drzewo, to fakt, też nie wiem. Zauważyłem je dopiero w komputerze :( . Na swoje usprawiedliwienie mam jedynie to, że Niemcy każde skupisko drzew (poza parkami), traktują jak naturalne siedlisko ptaków i nie ingerują bez potrzeby. Drzewo się przewaliło, niech leży (chyba, że przewaliło się na ścieżkę lub drogę). Stąd pewna niedogodność w robieniu zdjęć- wszędzie coś leży :) . Natomiast co do światła, nie mogę się zgodzić! Smutno i ponuro byłoby bez śniegu a tu nawet przebija słońce :).
Jeszcze jedno: