Możesz sobie raportować jeśli "admin ma swoje "plany" ad klubowicza". Jakoś brak mi wiary, że nikt nie raportował postów cckk, a niemal każdy zasługuje na pogrożenie palcem, czyli mandat :)
Wersja do druku
Możesz sobie raportować jeśli "admin ma swoje "plany" ad klubowicza". Jakoś brak mi wiary, że nikt nie raportował postów cckk, a niemal każdy zasługuje na pogrożenie palcem, czyli mandat :)
Czyli za co?
Są gdzieś opisane/wymienione te przewinienia?
Ja u siebie znalazłem m. in. takie:
"Dyskusja z administratorem" i "Prowokowanie". Ponieważ to admin decyduje co jest a co nie jest "ciężkim przewinieniem", wydaje się, że mandat można dostać za wszystko, co mu się nie spodoba.
A no i teraz liczymy co na koncie leży i wychodzi...
Tak, że nie tylko matematyka ale i postawa klubowicza(rokowania) ma znaczenie.
Sam wiesz z historii forum, byli tacy co po jednym poście dostawali bana, a byli i tacy
co to wracali i znowu out, aż do permanentnego bana.
Wiecie co? Chłopak się stara, rzuca temat a Wy jak zwykle nawijka do kijka i sru tu tu tu pęczek drutu - znaczy przejrzałem co 3 stronę i co 6 post i g ó w n o z tematu wynika.
To ja rzucę temat. Byłbym bezczelny mówiąc o ludzikach Lego czy Star Wars ale powiem tak - czekam na temat zabawki (ogólnie pojęty) i temat ten ma być tematyczny, tematem stematyzowanym składający się z 3 zdjęć opowiadających jakąś historię zabawek. ZACZYNAMY!!! Uwaga!!! Na każdy głupi wpis dam jeszcze głupszą odpowiedź na zasadzie, że dostosuję się do głupawego wpisu danego autora :). Umiecie się bawić, czy tylko pitolić i głaskać się po własnych wątkach?
Uuuu, stary....
Propozycje tematow to tutaj:
https://forum.olympusclub.pl/threads...43#post1209643
W tym watku, jak slusznie zauwazyles, tylko srutututu.
W każdym wątku jest sru tu tu tu, głaskanie po cycuniach a potem nic. Można zaglądać tutaj co 3 miesiące i normalnie jak w telewizyjnym tasiemcu nic się nie traci - A SZKODA. Ja rzuciłem wyzwanie i czekan na odpowiedź bez sru i ti oraz tu i tu tu :)
---------- Post dodany o 01:40 ---------- Poprzedni post był o 01:07 ----------
No i dzięki za minusa - ojjjjj jak za nimi tęskniłem niedowartościowane ciocie haha :D - mam zlewkę na maksa :D
O, jest lider jednej z kategorii :mrgreen:
...ze jak...?
...kurde... jednego trzeba streszczac, drugiego tlumaczyc...kiedy ta szkola sie zacznie... echhh....