Szkoda że "Neśsie" się nie pokazał :mrgreen::) . Lubiłem oglądać takie stare cmentarze w Albionie. Zamek wyszedł znakomicie, światło chyba nie było tak do końca łaskawe :)
Wersja do druku
Szkoda że "Neśsie" się nie pokazał :mrgreen::) . Lubiłem oglądać takie stare cmentarze w Albionie. Zamek wyszedł znakomicie, światło chyba nie było tak do końca łaskawe :)
Piękne kadry :grin:
Serdeczne gorące i ogromne dzięki za cudowny fotoreportaż i za to, że się chciało. Zawsze chciałem zwiedzić tę krainę (nie wiedząc dlaczego) a przez Ciebie teraz jeszcze się w tym upewniłem (no i wiem dlaczego).
Widać w Twoich zdjęciach rozwijający się talent fotograficzny nie tylko w makro.
Przyjemnie się to ogląda, widząc coraz lepsze zdjęcia.
Pozdrawiam
Bardzo dziękuję za tak pozytywne przyjęcie tej relacji. Za plusy też dzięki. Miłe to i motywujące. Wieczorem pojedziemy dalej ze zwiedzaniem. To co było dotychczas to dopiero dwa dni. Jeszcze kilka fajnych miejsc mam Wam do pokazania.
Jestem zachwycony!
W zasadzie wszystko mi się podoba, no może z wyjątkiem zdjęć z Loch Ness.
Dzięki "bezlesistości" Szkoci widać tak dużo, szczególnie ujmują mnie malownicze pagórkowate panoramy z wijącymi się strumieniami.
Miałeś szczęście do pogody.
Fajne zdjęcia, przyjemnie się zwiedza w fotelu. :mrgreen:
Szkoda, że Nessi nie sfociłeś. :mrgreen:
system jak system - kiedyś pozwoli :) to się nadrobi ;)
a co do pierwszego zdania - miałam to samo pisać - a że ktoś napisał wczesniej to sobie zacytuję
yamada - cudnie pokzujesz ten kraj - kadry wyśmienite :)
mega moje klimaty... bez dwóch zdań dlatego..
Cytat:
Zamieszczone przez alnico
też się na to piszę !!! :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez alnico