moim zdaniem nie przeszkadzają. Bez nich kompozycja była by zbyt stateczna.
Wersja do druku
moim zdaniem nie przeszkadzają. Bez nich kompozycja była by zbyt stateczna.
dokładnie dlatego ich nie stemplowałem. Fota zrobiona w Hiszpanii, a Hiszpania kojaży mi sie z między innymi wszędzie zwisającymi kablami. Jaaaaak ja lubię kable ;)Cytat:
Zamieszczone przez git
rynek 16 11 2007 .jpg
podoba mi się ten beton w kadrze w powiązaniu z człowiekiem
7.
bez słupa w tle byłoby jeszcze lepsze, lubie małą GO :)
10.
juz chyba nawet oceniałem na galerii, świetny portret
16, 17, i 18
Świetny klimat miejskiej zabudowy
set z palącym się samochodem
bardzo dobre, a 19 poza reportażem ma świetny kadr
21 (hala ludowa)
świetne, symetria, kadr
25 i 26
slodkie te dzieciaki
31
przyjemna fotka
33.
kadr mi troche nie pasuje, wolałbym w tle same podcienie, bez widoku ulicy po prawej
fota bez numeru z rowerzystą
świetne
39
ciekawe, niepełnosprawny człowiek przytłoczony betonem
Myślałam, że już komentowałam poprzednie... jednak nie.
A więc w 39. podobałby mi się czystszy kadr, za dużo tych linii wszelakich. Ale i tak ciekawe miejsce i sytuacja.
40. - ot typowa sytuacja - stare i nowe. Tu jednak zastanawiam się, jak wygląda to w kolorze, i czy sam ten stary budynek (kościół?) nie jest na tyle ciekawy, coby poświęcić mu osobne zdjęcie?
41. Podoba mi się. Fajne chmurzyska.
Przedostatnie skomentowałem w Galerii :)
Ostanie również mi się podoba chociaż musiłem poswięcić mu trochę czasu.
Pierwsza rekacja to było "Ło! Obciął wędki!" ;)
Jednak po dokładniejszym przyjrzeniu się zauważyłem dalszych wędkarzy na drugim planie i fantastycznie grające niebo. Obróbka tez, jak dla mnie, bez zarzutu.
Jednak wolałbym wędki w całości ;)
Witam
39 - podoba mi się ta fotografia. Tło zupełnie mi nie przeszkadza. Skoro wisiały tam kable to niech wiszą. Najbardziej uderza mnie samotność siedzącej kobiety. To wrażenie potęguje zasłonięte okno, a przede wszystkim puste krzesło obok niej. Taki jest mój subiektywny odbiór tego zdjęcia.
41 - przyjemny kadr. Bardzo chętnie obejrzałbym wersję kolorową. Choćby ze względu na niebo.
Pozdrawiam
jest to jakieś gimnazjum na tyłach nowo powstałej galerii grunwaldzkiej. Przymierzam się do kilku fot w tym miejscuCytat:
Zamieszczone przez agapiet
wyobraziłem sobie tę fotę z nadbudowanym niebem tak aby ująć całe wędki i zmieścić kompozycję w kwadracie, resztę zostawiając taką jaką jest - było by dużo lepiej. Niestety nie będę miał drugiej okazji.Cytat:
Jednak wolałbym wędki w całości
Ciekaw jestem co wy na to ? ;)
podoba mi się ta fota, a jeszcze bardziej komentarze pod nią :mrgreen: