Niech żyje Sab.... tfu Andtor !!!
Gratulacje Andrzeju :D
Wersja do druku
Zupełnie jak na nieco innych wyborach... Wygląda, że wygrał Saboor a po policzeniu, że jednak niestety..... :wink:
Dziękuje bardzo.
Przeważnie było blisko i w końcu udało się wygrać popRAWkę:)
Gratuluje również pozostałym uczestnikom, a w szczególności pracy nr 4, 1 i 3
Można ujawnić autorów? (pytanie do prowadzącego), chyba, że sobie nie życzą
Przyznam, że głosowałem na prace nr1 i zdaje się to był mój pierwszy głos na tę prace.
Przyznaje także, że nie brałem w ogóle pod uwagę w głosowaniu prac, które nie spełniały regulaminu co do wielkości zdjęcia (dłuższy bok 1024pix) czyli praca 6 i 7 ale to ja już taki wredota jestem:) i trzeba brać na to "popRAWkę":)
Ponawiam pytanie
oczywiście 3 już wiem
Chciałbym po prostu wiedziec na kogo głosowałem i moim zdaniem należy takze wyróznić 2 i 3 miejsce, czyje prace były.
---------- Post dodany o 19:48 ---------- Poprzedni post był o 18:25 ----------
Chyba nie mam co liczyć na odpowiedź (prowadzacego), trochę smutne to jednak jest....
Skąd taki ponury wniosek? ;-)
w popRAWce jest podium tylko na I miejsce.
Nie mniej od siebie dodam: bardzo mnie cieszy, że prace są na tak wysokim poziomie
i oby nam ta krzywa rosła!
Dziękuję Wam wszystkim za udział w tej edycji, zarówno popRAWkowiczom, jak i głosującym.
Sprzeciwiam się temu zdecydowanie, mam duży szacunek dla 2 i 3 miejsca i nie rozumiem dlaczego ma być to utajnione.
W szczególności już jak pomiędzy pierwszym, a drugim miejscem np. był 1 (może dwa, czy 3) głos różnicy..., a były podobne przypadki...
Edit
czyli nie mam szans aby się dowiedzieć na czyją pracę głosowałem?
info na priv mnie nie interesuje
Tu podaję listę prac, ich autorów wraz z przemianowaniami:
Załącznik 147561
edit:
Czasem warto się chwilę wstrzymać,:-) cierpliwość jest wielką cnotą.
Andtor, gratulacje !!! :mrgreen:
Eeeee, znowu nic nie wygrałem. :mrgreen:
Znałem w młodości taką jedną cnotę, ale na imię miała inaczej....? w każdym razie nie cierpliwość.:roll: I wcale nie była wielka.