Wersja do druku
3422 to telefon do Ptysia. Z 70 lat już pewnie ma :roll:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor No i jak się podoba nowa forma popRAWki? Da się z tym żyć, czy jeszcze coś zmieniamy? Ja się cieszę, bo mój postulat utajnienia został spełniony, choć początkowo trochę mnie potargano za to za uszy :wink:
Cytat: Zamieszczone przez Namor1 Ja się cieszę, bo mój postulat utajnienia został spełniony, choć początkowo trochę mnie potargano za to za uszy :wink: Ciesz się, że tylko za uszy, a mogli .... :shock:
Cytat: Zamieszczone przez henry1 Ciesz się, że tylko za uszy, a mogli .... :shock: Mogli, mogli ...:wink:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip 3422 to telefon do Ptysia. Z 70 lat już pewnie ma :roll: 40 ma :cool:
Cytat: Zamieszczone przez Namor1 Ja się cieszę, bo mój postulat utajnienia został spełniony, choć początkowo trochę mnie potargano za to za uszy :wink: Oj tam, oj tam. Nie tylko Twój :p
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Oj tam, oj tam. Nie tylko Twój :p To zbiorowy.... głos był.:) Ale wkład Masz.
27 głosów na prace - mało.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor 27 głosów na prace - mało. Ogłoś na żółtym pasku :)
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Ogłoś na żółtym pasku :) Na żółtym pasku?? :shock: Wroga naszego największego? O nie! :-x :mrgreen: