Sterowiec, goryl, pociąg, kapitalne dla mnie.
Pozostałe również. Ciężko wybrać jedno najlepsze. Znakomite prace.
Wersja do druku
Sterowiec, goryl, pociąg, kapitalne dla mnie.
Pozostałe również. Ciężko wybrać jedno najlepsze. Znakomite prace.
Uczta dla oka :)
pozdro
Nadrabiałem zaległości, już miałem napisać że dynia rzondzi ale po obejrzeniu wszystkich już nie wiem co napisać. Szczena pod biurkiem pewnie jeszcze trochę poleży. Gratulacje.
Dzieks. Jestescie bardzo dla mnie mili I laskawi. Wypadaloby kazdemu flaszke postawic. Dzieki
obejrzałem wrzutki i Twoje prace i po prostu jakby mnie ktoś o ścianę rzucił :) Powoli dochodzę do siebie ale nadal jestem pod ogromnym wrażeniem, nie do końca wiem czego: umiejętności, techniki, wyobraźni? Chyba wszystko to splecione w mozaikę składającą się z milionów kolorowych punktów tworzy tak doskonałą i niepowtarzalną całość.
Obraz nr 17 podoba mi się najbardziej. Obejrzałem też Twoje wcześniejsze prace w profilu OC i bardzo mi się podobają. Uwielbiam surrealizm, łączenie rzeczywistości ze snem i "odwrócone" spojrzenie na świat.
Czekam na kolejne prace.
Z ostatniej wrzutki ponownie wybieram to najbardziej fotograficzne : jesienno-kolejowe. Mimo, ze przyprawia mnie o myśli prawie samobójcze.
Pozdr
W skali ocen od 1do 6 daję 10
Gratuluję i zazdraszczam talentu i świetnego warsztatu.
Jest co podziwiac, zaleglosci odrobione.
Czesc, milo mi. Dorzuce cos wieczorkiem dzis. mialo być B&W i moze i tak bedzie .
Jednakowoż wolałbym mysli samobójczych u Was nie wywoływać
:)
Mili i łaskawi, bo na flaszkę czekają, a takie deklaracje o postawieniu każdemu flaszki, tu na forum to niebezpieczne są ;)
Byłbym zapomniał, bardzo fajne zdjęcia :D Tylko nie wiem, czy tu już bardziej w stronę grafiki nie idziemy, czy jeszcze pozostajemy w kategorii zdjęcia :)