Odp: Pełne wersje oprogramowania za free
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Kłaniam się. :)
O stronie www.sharewareonsale.com dowiedziałem się dopiero wczoraj od Ciebie ale wszystko wskazuje na to, że faktycznie ich promocje się pokrywają. Małym plusem GOTD jest brak konieczności podawania e-maila przy pobieraniu programu. Natomiast minus jest taki, ze dziennie oferowany jest jeden program a na linkowanej przez Ciebie stronie jest ich kilka.
Co do dzisiejszego programu - mam jakąś poprzednią wersję i świetnie mi się sprawdzała w renowacji starych zdjęć.
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
pisałeś o tej "Ja ściągałem z http://www.giveawayoftheday.com/zone...studio-15-pro/ i nie miałem problemu"
Cytat:
Zamieszczone przez
Namor1
Chyba Ci coś umknęło.
Pisałem też:
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Tu możesz sprawdzić podejrzany plik, który wywołuje alarm Twojego antywirusa.
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Wydaje mi się, że jest na to rada. Ściągnąłem (najpierw wskazałem folder inny niż domyślny) triala z linku podanego przez andtora2
i zamieniłem 1 plik i 1 folder US (darmowy z GOTD) na PL (z triala):
plik: zpres.PL.dll (Photo Studio 15/Program64)
folder: PL (Photo Studio 15/Resources)
Usunąłem triala i mam po polsku.
Załącznik 107724
Ja jak zwykle się pospieszyłem ale...
najpierw rano ściągnąłem wersję free...teraz próbna po polsku. Instalację zrobiłem standardową i przez to zainstalowało mi na tym samym dysku co poprzednio. Mam wersję po polsku , ale niestety trial.
Oj za szybko...za szybko...
Cytat:
Zamieszczone przez
alvent
Ja jak zwykle się pospieszyłem ale...
najpierw rano ściągnąłem wersję free...teraz próbna po polsku. Instalację zrobiłem standardową i przez to zainstalowało mi na tym samym dysku co poprzednio. Mam wersję po polsku , ale niestety trial.
Oj za szybko...za szybko...
I już raczej nic z tym nie zrobisz. Mi zachciało się dziś jeszcze raz przeinstalować program i ściągnięta wersja free już się nie da zainstalować.
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
I już raczej nic z tym nie zrobisz. Mi zachciało się dziś jeszcze raz przeinstalować program i ściągnięta wersja free już się nie da zainstalować.
Wiem..też próbowałem. Pocieszeniem jest to, że i tak mam cały system do wymiany. Potestuję wersję trial, czy warto. Pierwsze wrażenie jest takie, ze jest dość szybko z rawami i trochę ciekawych efektów - czy do wykorzystania?..zobaczę.
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Po promocji. Znajdziemy następne. :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Po promocji. Znajdziemy następne. :-)
Pewnie i tak bardzo sporadycznie bym z niego korzystał także nie żałuję zbytnio:)
Zgadza się promocje jeszcze nie raz będą:)
Free Abelssoft JetDrive 6 Professional soft do defragmentacji dysków, rejestru itd, polski język leży tutaj jeszcze 19 hours 10 mins
Free AVG Internet Security 2014 soft do ochrony komputera, roczna subskrypcja tu leży jeszcze 21 hours 28 mins