Odp: Głosowanie popRAWka 7/2013
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Szanując Wasze zdanie się wtrącę....
Wstawiłem w poście próbkę mojej poprawki jednocześnie pytając czy taka może być. Otrzymałem odpowiedź od kierownika poprawki, że tak....
Nie do Ciebie mam pretensję. Ty wstawiłeś, osoba która za konkurs odpowiada, przyjęła, ja się dopasowuje. Tak jak andtor2, jak zdążę przed nim to będę pierwszy z gratulacjami. Od Ciebie też można się dużo nauczyć, a zabawa, zabawą jest.
A tak całkiem snując teorie spiskowe, to w trakcie trwania głosowania dostępna jest opcja edycji zdjęcia. Nie próbowałem podmieniać, ale wygląda, że się da.
jakby co to oddałem głos :)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
A tak całkiem snując teorie spiskowe, to w trakcie trwania głosowania dostępna jest opcja edycji zdjęcia. Nie próbowałem podmieniać, ale wygląda, że się da.
Przyznam szczerze, że takiej opcji nie zauważyłem, a nawet gdyby raczej bym z niej nie skorzystał. Zauważyłem natomiast opcje: cofnij swój głos. Też z tego nigdy nie skorzystałem i myślę nie skorzystam:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Przyznam szczerze, że takiej opcji nie zauważyłem, a nawet gdyby raczej bym z niej nie skorzystał. Zauważyłem natomiast opcje: cofnij swój głos. Też z tego nigdy nie skorzystałem i myślę nie skorzystam:grin:
Wiesz andtor2, sposobów na oszustwa w konkursach jest masa pytanie: po co to komu?
--
edit:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
ahutta, można zablokować galerię, można usunąć autorów, można ujawnić nicki głosujących.
Zapytam tylko: czy jest sens? I przed kim takie ostrokoły mają chronić?
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
ahutta, można zablokować galerię, można usunąć autorów, można ujawnić nicki głosujących.
Zapytam tylko: czy jest sens? I przed kim takie ostrokoły mają chronić?
A zboczenie zawodowe się ujawniło i tak se wyskoczyłem :|
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
A zboczenie zawodowe się ujawniło i tak se wyskoczyłem :|
To się weź i nie wychylaj przed szereg...
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
To się weź i nie wychylaj przed szereg...
Się wychylę, każdy głos, wypowiedź, warta uwagi mz.:)
Przepraszam, tak jakoś wyszło...
---------- Post dodany o 21:05 ---------- Poprzedni post był o 21:04 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
A w firanke to sie boi.
Jak firanka krochmalona, to se można krzywdę zrobić.