bardzo podobają mi się te zdjęcia. góry opruszone śniegiem są malownicze
Wersja do druku
bardzo podobają mi się te zdjęcia. góry opruszone śniegiem są malownicze
To musi się mocno postarać bo na razie z tym marnie :grin:
Bodzip też by się załapał :)
Oby się udało, pięknych chmurek życzę, a zimą na narty :)
Faktycznie do pogody mam ostatnio wybitne szczęście. Kiedyś bywałem tam bardzo często ale takiej pogody nie było nigdy, czasem to nawet przez tydzień nie dało się iść w wysokie góry z powodu deszczu. Oczywiście w dzień wyjazdu pogoda zawsze piękna. Może jednak limit pecha już wyczerpałem. W zeszłym roku byłem raz na pół dnia i super pogoda. W tym dwa razy piękne chmurki, jeden dzień deszcz i trzy (w tym ostatnia sobota i niedziela, gdy i Ty tam byłeś) słońce, prawie bezchmurnie. Co do przeostrzenia to też mam czasem takie wrażenie.
WOW!!! Cały czas nas karmisz super fotkami.
Bardzo przyjemnie się tu zagląda. Fajne kadry :-)
Tym razem sobotnia wyprawa nad Morskie Oko pod znakiem kiczyków. Już po spotkaniu firmowym więc myślałem, że wyjdę wcześnie rano. Dołącza się jednak do mnie jedna z dziewczyn, uczestniczek spotkania, a że punktualność nie jest jej mocną stroną nad Morskie Oko docieramy już po południu. Po drodze nic specjalnie ciekawego, za największą "atrakcję" można uznać oblodzoną w zacienionych miejscach drogę, co dla niektórych okazało się niemiłym zaskoczeniem.
91.
Załącznik 103224
Pogoda słoneczna, jest bezchmurnie, ale Morskie Oko już w cieniu gór i temperatura spada poniżej zera.
Kiczyki spod schroniska:
92.
Załącznik 103225
93.
Załącznik 103226
94.
Załącznik 103227
95. Aż w oczach się miesza :shock:
Załącznik 103229
96.
Załącznik 103231
97. Schronisko