@edorka , kilka metrów od Pomarańczy ( kiedyś był tam chyba Wyższy Wymiar) jest skrzyżowanie I obok tego skrzyżowania jest wiadukt kolejowy. Te malowidła pochodzą z tego wiaduktu.
Kilka malowidełek.
Wersja do druku
@edorka , kilka metrów od Pomarańczy ( kiedyś był tam chyba Wyższy Wymiar) jest skrzyżowanie I obok tego skrzyżowania jest wiadukt kolejowy. Te malowidła pochodzą z tego wiaduktu.
Kilka malowidełek.
Jeszcze kilka malowideł z Katowic. :grin:
Chyba z 15 lat pracuję w Katowicach i okazuje się że ich w ogóle nie znam :) Dzięki za te wstawki.
Fajnie macie w tych Katowicach. @koronax, dlaczego większość wrzucasz po 2 razy? ;)
Babcia z kurką zarąbista. Od razu pomyślałam o "Aeroplanie" :D
Bardzo przepraszam za zamieszanie. W ostatnim poście umieściłem z jakiegoś powodu malowidła które już wcześniej pokazałem. Hmm Sam nie wiem jak to się stało. :oops:
Usunąłem z ostatniego postu te malowidła które już wcześniej pokazałem. Sam nie wiem o czym ja myślałem .:roll:
A czasem wrzucę po dwie fotki . Hmm. no jakoś tak pomyślałem że może jedno z takiego kąta, a drugie jak się przeunąłem o dwa, trzy kroki .
Jeszcze jedno malowidełko
A ten wiadukt to tak się prezentuje
W Katowicach jest tego dużo. Prawie każdy wiadukt lub przejście podziemne jest tak wymalowane.
Kolejne swietne malowidla.
Też się tu dorzucę. Mam dwa malowidła jedno trochę komercyjne (Warszawa, Solec), ale wspomogłem się gałązką ;p Drugie już bez komerchy (Warszawa, ul. Kopernika).
Załącznik 91263Załącznik 91262