Byłem w Puerto del Carmen ...
Wersja do druku
Byłem w Puerto del Carmen ...
I mój :)
12.
Załącznik 87277
https://forum.olympusclub.pl/attachm...7&d=1367433670
Lanzarote_2013
+1 za to zdjęcie
Cytat:
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty kamil_andrzej.
Dziękuję, Tak fantastyczne formy utworzyła lawa spływająca wprost do morza. Niestety nie miałem tego szczęścia i nie doświadczyłem olbrzymiej fali przypływu w tym miejscu :cry:. Woda morska potrafi fontannami zalewać ludzi stojących nad krawędzią. W niektórych miejscach znajdują się schody i specjalne półki skalne umożliwiające podejście aż do samej krawędzi... Oczywiście na własne ryzyko :)
jak mnie ten gość wkurza... No niemożebnie... Wrzuca zdjęcia z coraz to innych miejsc na świecie, niektóre miejscówki prawie, że same się fotografują.
Można focić pudełkiem po olympusie tylko z dziurką......
A ja w życiu tylko na Słowacji byłem i to przejazdem czy wycieczką.......:roll: :wink:
Ostatnia fotka naprawdę ciekawa.
Cóż, to prawda, że niektóre miejsca prawie same się fotografują i wystarczy tylko pudełko po olympusie :). Trzeba przy tym jeszcze chcieć mieć to pudełko i robić coś więcej niż tylko leżeć na plaży przy basenie czy plaży. Z reguły tam gdzie jestem staram się jak najwięcej zobaczyć, zwiedzić, a że przy tym lubię sobie trochę popstrykać ... :). Słowacja jest też przepiękna, zamki, jaskinie, blisko do Austrii, z pewnością mam też jakieś fotki, :wink: może kiedyś wrzucę.
Słowacja tak, zamek nasz polski w Starej Lubowni na ten przykład.... No i przepiękne lasy ichszego podhala
---------- Post dodany o 21:40 ---------- Poprzedni post był o 21:38 ----------
Mam to samo , ale niestety tylko u nas, gdziekolwiek jestem to wszędzie lubię popatrzyć i obfotografować..