Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
psychodelicznie i mało fotograficznie się tu porobiło, 71 jako grafika fajne jest
Chyba jakieś jesienne schizy mnie dopadają ale spoko wszystko wróci do normy :)
1 załącznik(ów)
Ludziów jeszcze nie wstawiałem to czas najwyższy :)
73.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...8&d=1353368250
trochę dziwna poza, ale moim zdaniem zdjęcie broni się kolorami...
... Ale i tak dostaniesz pewnie od kogoś naganę bo zapomniałeś że "bez oświetlenia rembrantowskiego nie ma portretu"
pozdrowienia dla modelki :)
Nawet nie wiedziałem co to jest to "światło rembrandtowskie" ale właśnie doczytałem i już chyba wiem:). Hmmmm jakby to powiedzieć - ja kompletnie nic nie wiem w tym temacie o pozach, świetle i w ogóle nic :). Co do światła to ja jedynie posiadam albo nasze słoneczko albo lampę FL36 i to jedynie właściwie z możliwością jej bytności w stopce aparatu no i jeszcze PS mam :) :)
P.S.
Ok, pozdrowię :)
Hej
Widać, że sporo eksperymentujesz. :) To oklejone autko mnie rozwaliło. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ogólnie wydaje mi się, że trochę zbyt mocno są te zdjęcia nasycone. Niektóre naprawdę wręcz biją po oczach. Luksfery wyszły ciekawe. I Dzarro ma trochę racji - selekcjonuj to, co chcesz pokazać, bo po jakimś czasie ludzie się po prostu znudzą i choćbyś wstawił zdjęcie z NG, przestaną tutaj zaglądać. Nie chodzi przecież o ilość, a o jakość. :)
pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
A tak wracając do zdjęcia 45 oraz kilku miniatur tego samego kawałka ściany z kolorowych luksfer kilka postów później w połączeniu z tym co wyszło w 67 i 68 to może coś takiego:
70.
71.
Oko masz do takich fotek..:-) podoba sie.
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Zwłaszcza to drugie mi przypadło do gustu.
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
trochę dziwna poza, ale moim zdaniem zdjęcie broni się kolorami...
... Ale i tak dostaniesz pewnie od kogoś naganę bo zapomniałeś że "bez oświetlenia rembrantowskiego nie ma portretu"
pozdrowienia dla modelki :)
Jeszcze jedno - dziwna bo na takiej dużej huśtawce ogrodowej :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Hej
Widać, że sporo eksperymentujesz. :) To oklejone autko mnie rozwaliło. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ogólnie wydaje mi się, że trochę zbyt mocno są te zdjęcia nasycone. Niektóre naprawdę wręcz biją po oczach. Luksfery wyszły ciekawe. I Dzarro ma trochę racji - selekcjonuj to, co chcesz pokazać, bo po jakimś czasie ludzie się po prostu znudzą i choćbyś wstawił zdjęcie z NG, przestaną tutaj zaglądać. Nie chodzi przecież o ilość, a o jakość. :)
pozdrawiam
Mam prośbę czy możesz na którymś przykładzie o tym nasyceniu coś więcej mi napisać? Z góry thx :)
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Cytat:
Zamieszczone przez
Nurcia
Zwłaszcza to drugie mi przypadło do gustu.
Miło mi, że taka przeróbka przypadła Wam do gustu :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Czarus,
Zonka? Fana, dwaj jeszcze:-)
pozdrowionka
No żonka, żonka - na kogoś innego do zdjęcia będącego akurat pod ręką nie mogę liczyć oprócz żony i córki.
74. No to jeszcze jedno zdjęcie z żoną. Żona jest przerobiona/zrobiona (dziwnie to brzmi :) ) z wielu słów swojego imienia :). Zdjęcie pochodzi z Olka SP 320 i jest tak jak było z żoną na tle morza - w załączniku też oryginał.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...6&d=1353450531
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
w załączniku też oryginał.
O teraz moge popatrzec.Przedtem wahalem sie czy nie spytac i to Czy juz zdrowa.Te z lampa poprzednie to takie te kolory,ze....