Odp: Jaką lustrzankę polecacie !!!
Witaj aho!
Tobie oprócz lustrzanki potrzebna kindersztuba........tylko gdzie to kupić i za ile? :-)
Gratuluje wyboru, choc serce sie kraja, że nie wybrałeś sprzętu ze stajni Olka. No, ale cóż. Z Pentaxa będziesz naprawdę zadowolony. Mam nadzieję, że umili Ci czas spędzony w plenerze i będzie dobrym narzędziem do wyrażania Twoich myśli :wink:
P.S. Nie atakuj naszego Szanownego Kolegi apz. :twisted: Jego rady są dla Ciebie cenne - uwierz mi :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
voovoo2
Witaj aho!
Tobie oprócz lustrzanki potrzebna kindersztuba........tylko gdzie to kupić i za ile? :-)
On chyba nawet nie wie co to kindersztuba i z czym sie to je:)
Coś czuję, że kogoś czas na forum się kończy ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
aho
...a może tak piszesz bo żal Tobie tyłek ściska, jak myślisz, zresztą Ty nie myślisz Ty tylko piszesz, mało masz inteligentnych postów, to tyle teraz Twoja kolej na kolej !
Niczym, absolutnie niczym apz nie zasłużył sobie na takie potraktowanie Jego wypowiedzi. Jestem zażenowany Twoim postem, i chciałbym, tak - chciałbym aby Twoja żona przeczytała tę Twoją wypowiedź.
Apz jest ostatnią osobą na Forum którą można posądzać o złośliwość. Aho - wypowiedź wybitnie nie na miejscu.
Cytat:
Zamieszczone przez
aho
...a może tak piszesz bo żal Tobie tyłek ściska, jak myślisz, zresztą Ty nie myślisz Ty tylko piszesz, mało masz inteligentnych postów, to tyle teraz Twoja kolej na kolej !
Mnie też żal d..y ściska, że mogłeś walnąć jeszcze setkę i pójść spać zamist pisać obrażliwe posty :evil:
aho,
początek na forum miałeś słaby, niestety potem było już tylko gorzej...
Ostatni wybryk - żenua!
I po problemie ;)
----------------------------------------------------------------
!!DODANE!!
----------------------------------------------------------------
Polecam kliknąć tutaj.