"Made in Japan" napawa optymizmem :)
Wersja do druku
"Made in Japan" napawa optymizmem :)
Październik już się kończy, coś wątpię, żeby zdążyli.Cytat:
Zamieszczone przez grizz
A listopad ma 30 dni :(
Tak, to "Made in Japan" pozwala przypuszczać, ze nie będzie egzemplarzy "z poniedziałku" czy "z piątku" ;)
Żeby tylko już był...
Celowo osobno coby podnieść:
Na Allegro Foto-net z Trójmiasta oferuje _gratisy_.html]Sigmę 50-500/4-6.3 EX DG APO HSM z filtrem i monopodem gratis.
Tylko ta cena...
PS
Nawias kwadratowy w adresie aukcji psuje mi linka.
jacekss:
chłopie, jeśli siedzisz u japońców, to rzucaj nam jakieś foty z metropolii. a odnośnie obiektywu, to fajnie że nie jest robiony w chinach.
Lepiej by nam kolega zrealizował jakieś małe zamówionko na te obiektywy prosto ze źródła :D Nie wiem czy dobrze obliczyłem i czy to na zdjęciu to jest cena, ale wyszło mi coś około 890 PLN (posłużyłem się tabelą na stronie NBP)Cytat:
Zamieszczone przez KaarooL
Pozdrawiam
Dolicz sobie przesyłkę, cło i VAT...
Jacekss, jeśli siedzisz w Japonii, to uważaj na tych... no... jak im tam... No tych Ninja. Są bardzo niebezpieczni. :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez Woytec60
Przesyłka niech będzie około 30 - 40 USD. VAT i cło mnie nie interesuje :mrgreen: - na przesyłkę z kraju kwitnącej wiśni jest do uniknięcia. Najgorzej jest ze sklepów w USA. Wiadomo, jakieś ryzyko istnieje, ale przy takiej cenie czasem warto je podjąć. Największy problem to chyba gwarancja by była...
Pozdrawiam
Spoko, mialem czas sie juz z nimi zaprzyjaznic ;)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
A blizej tematu to w Japonii "vat" to tylko 5% a nie tak jak w Polsce 22%.
Do tego duza konkurencja wiec ceny sa na akceptowalnym poziomie nawet jak na polskie realia.
Osobiscie czekam z niecierpliwoscia na cene E-3 w kicie (z 12-60) .... po cichu licze na ok 5.500zl (w przeliczeniu) :razz:
Sebaa:
sorry, ale na taki tani obiektyw szkoda chyba zachodu. kombinować to się opłaca od pułapu 50-200 wzwyż... a tutaj to oszczędziłbyś ile - 200, 300 pln?