Mi się panoramka podoba :grin: piękne góry :mrgreen: tylko bym może troche kolorki nasyciła :wink:
Wersja do druku
Mi się panoramka podoba :grin: piękne góry :mrgreen: tylko bym może troche kolorki nasyciła :wink:
heheh :grin: ja też się trochę boję ale co tam :wink: Preferuję żywe, soczyste kolory :mrgreen: :wink:
Bardzo ladnie Ci wyszło :grin:
nasycone fajne...
ogólnie czekam na nie panoramy (bo te z racji swej małej wysokości gubią szczegóły jak to już wjednym wątku było napisane)
pozdrawiam
Jak na zdjecia wnętrz kościołów to dla mnei za wysoki kontrast
Panoramka bardzo fajna. A po poprawce Igorry nabrała "życia" :wink:
Dzięki za odzwiedziny wszystkim :mrgreen:
Czy ja wiem... O ile dobrze pamiętam kontrast podciągnęłam na 8 może 10 w Gimpie. Ogólnie kościól był świeżo po renowacji i myślę, że stąd te nasycone kolory, bo live bardzo podbonie wyglądał. Ale mogę się mylić, się nie bardzo znam :roll:
No normalnie dziewczyny tak mi wjechałyście na ambycję, że coś czuję, że jak zacznę machać suwakami to aż strach się bać :wink: Ale najpierw się Mirka zapytam co zajarać :-P
Na dworze szaro, buro i ponuro więc wrzucam taką wakacyjną fotkę pt. "Zabawka dla dużych chłopców" :mrgreen:
No widać jachtóf nie lubicie :wink: Macie rację, jedno tankowanie to pare tysięcy ełro :wink:
Zanim się zabrałam za poniższe zdjęcia to porządnie się najarałam i machałam suwakami jak... najarana :lol: Ciekawa jestem czy nie przesadziłam czasami (ale wpadła by igorra i znowu machała by palcem, że nie za kolorowo :lol:)więc walcie śmiało :roll:
W drodzę do wyspy Św.Stefana no i sama wyspa rzecz jasna.