-
Subtelly, prześledziłem Twój wątek i jestem zachwycony. Ale nie zdjęciami, bo tym wiele brakuje. Jestem zachwycony Twoim talentem. Masz IMHO niebywałe wyczucie kompozycji. Twoje zdjęcia często kuleją, ale zawsze są dobrze zakomponowane.
Zazdroszczę Ci talentu. Masz dar od Boga. Tego można się uczyć (stworzono tysiące książek o kompozycji), a Ty to po prostu masz. Jeśli tego nie zmarnujesz, to kiedyś będziemy dumni, że jesteśmy Twoimi kolegami.
ps. Chyba nie ostrzysz po zmniejszeniu do "internetowej:" rozdzielczości. A to konieczne.
ps. 2. Najgorzej sobie radzisz z foceniem ludzi. Ale to nie dziwne, bo to najtrudniejsza ze sztuk fotograficznych. Ale z Twoim darem to za chwilę nas "pozabijasz" fotograficznie, czego Ci z całego serca życzę :wink:.
ps. 3. I jeszcze masz pokorę, a to jest rzadsze niż talent.
-
Ładnie Cię Rafał podsumował - podpisuję się obiema rękami :)
-
4 załącznik(ów)
Dziękuję bardzo za miłe, rozbudowane opinie : ) Cieszę się, że zaglądacie do wątku : )
Lolita, Igorra, mieszkam w bloku, także wybieram pierwszą, lepszą łąkę na owady : )))
Rafał Czarny, dziękuję za tak rozbudowaną opinię : ) Ostrzę, ale na każdym monitorze widzę inaczej tą ostrość ; ) Fotografowanie ludzi nie sprawia mi takiej frajdy jak makrofotografia, zresztą dopiero od niedawna się wzięłam za tą dziedzinę fotografii : )
Zapraszam, na kolejne prace : ) Pszczółka, ze względu na masę bokehu ; ) + seria muchówek bzygowatych : ) Pozdrawiam i czekam na opinie : )
-
-
-
Dziękuję! : )
3. ok. godzinne leżenie bezruchu na trawie, gdzie bzyczki lubią nadlatywać + szczęści + masa nieudanych ujęć, to jedno wyszło : )
Pozdrawiam : )
-
-
Fajne zdjęcia, takie estetyczne -przyjemnie oko zawiesić. Kadry dobre, pracuj nad techniką i będzie jeszcze lepiej.
-
-
Czwóreczka mi sie bardzo podoba. A co do trójki, to juz oceniłem w galerii - super.
Jak Ci sie chciało na tym słońcu leżeć?
Pozdrawiam