46 jak dla mnie rewelacja.
a jeśli chodzi o inne. kadrowanie mi się podoba, fajnie złapane ale nadal mam wrażenie że brakuje ostrości
Wersja do druku
46 jak dla mnie rewelacja.
a jeśli chodzi o inne. kadrowanie mi się podoba, fajnie złapane ale nadal mam wrażenie że brakuje ostrości
46. Jest najmniej ostre z ostatnio wrzuconych. Pozostałe po drugim kliknięciu wyglądają lepiej.
50 i 51 wyszły bardzo ciekawie jeżeli chodzi o samochód. Na pierwszym przeszkadza mi ta banda na pierwszym planie, na drugim trochę fotograf w tle. :wink:
Jednak tego fotografa jestem w stanie zaakceptować, więc wybieram 51.
Dziś żabojad. Na LCD aparatu wyglądało rewelacyjnie, na komputerze już nie. :???:
52.Załącznik 52964
53.Załącznik 52965
54.Załącznik 52966
Niezły żabojad. :wink: Ogólne wrażenie bardzo pozytywne - ładne kolory. Dwójka i trójka jak dla mnie zbyt centralnie. Szkoda, że na żadnym z nich nie poszedł w Twoją stronę.
a mnie średnio się podobają.
w pierwszym niepasują mi kolory, drugie jak dla mnie najlepsze choć uważam że ostrość uciekła z głowy bociana, podobnie zresztą w trzecim
Boćki zwykle robię na długim końcu 70-300 i dlatego cierpi na tym jakość obrazka - u Ciebie widzę że też - można by je lekko wyostrzać i podbijać kolory :)
Wiem, że nie są to prawidłowo doświetlone zdjęcia koncertowe ale pierwszy raz miałem ze sobą lustrzankę na koncercie i mocno improwizowałem. Udało mi się złapać moment kiedy naciągi błyszczą metalicznie.
57 też wyczekany moment.
55.Załącznik 53297
56.Załącznik 53298
57.Załącznik 53296