To ja jeszcze jedną fotkę wstawię i dodam, że wcale nie trzeba jechać nad Biebrzę, żeby spotkać takiego gościa. Ten zrobiony na obrzeżach stolicy. Pozdrawiam
Wersja do druku
To ja jeszcze jedną fotkę wstawię i dodam, że wcale nie trzeba jechać nad Biebrzę, żeby spotkać takiego gościa. Ten zrobiony na obrzeżach stolicy. Pozdrawiam
heh fajny :) Warszawiak :grin:
Lucas_g, ta łosza jest słynna. Ja tu pokazuje kumplom z pracy zdjęcie, opowiadam jak się w bagnie ubabrałem a oni wyciągają komórki, pokazują fotki i mówią że prawie codziennie go można spotkać. To trochę tak jak fotografowanie lwa w zoo, zdjęcie ładne, ale emocji przy nim mało :)
Fajnie ustrzelony...zapewnie chetny byl do fotki...
jestem zachwycony. Jedyne na co narzekam to waga zwaszcza ze obok na półce stoi PEN i z bólem ssiefgam po ten cięższy :) Od niedzieli myslę że 50-200 bedzie miał okazję się wykazać
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Jak zmolestuje sąsiada to pokażę jej zdjęcie jak dostoinym krokiem sobie wędruje na druga stronę trasy E7 podczas gdy wszystkie samochody z obu stron stoją i ją przepuszczają:)
,,A to dwa zdjęcia z Chorwacji (początek czerwca), strzelone tak przy okazji. Pierwszy to chyba pospolity wróbel a drugie zdjęcie to raczej dokumentacyjne (był daleko) szblodzioba."
piasbog> toż kulik wielki. żaden szablodziób.
moose, "toż kulik wielki" - dzieki za sprostowanie, w zasadzie zgadywałem i nawet coś mi nie pasowało bo Twoja wcześniej pokazana ptaszyna miała swoją szablę zagiętą w drugą stronę :).
Żeby się zrechabilitować załączam dzika, który jest naprawdę dziki. Chciałem więcej popracować nad tym gatunkiem, ale ten mnie zauważył i już więcej się w tym miejscu nie pojawił. A dzikiego dzika w dobrym świetle jest dość trudno upolować (przynajmniej dla mnie).
Z dzisiejszego poranka czyli moja pierwsza czajka.
Ładnie ustrzelona ta czajka : ) Dobra tonacja, ładnie naświetlona i fajne kadrowanie : )
Pozdrawiam : )