-
Gdybym nie przeczytał o zdarzeniu w poprzedzających postach, to bym i tak z łatwościa wywnioskował, że były to ćwiczenia z tym podpaleniem wieżowca i ze była to niezła ciekwaostka i pokazówa dla ludzi. Całkim, całkiem znosny reportarz, widać przebieg imprezy, troche teatru, trochę bałaganiku, trochę zaciekawienia obserwatorów, trochę piknikowej atmosfery, a własnie o to chodzi w tego typu sprawozdaniu. Ujęcia, myślę, że jak na takie warunki, są staranne. Jestem na tak.
Pzdr, TJ
-
ciekawy reportaz, 6 najbardziej mi sie podoba
-
zdjęcia są całkiem w porządku a ich treść nie może byc inna od zaplanowanej akcji gdzie wszystko jest dopięte i przygotowane na ostatni guzik. Całośc akcji sprowadza sie do wykonania poszczególnych elementów ćwiczeń i na tym koniec no chyba, że coś nie wyjdzie i powieje dramatem. Pozdrawiam.
-
reportazyk spoko, ale na twoim miejscu pstryknal bym tez cos innych pstrykaczy - czasami mozna fajnego ludka zlapac, albo jakas mine :)
-
Dziękuję wszystkim za opinie i rady :)
-
Moje zabawy z ZD 35mm:
1.
2.
3.
-
motylek miodzio :]
proszę o wiecej fotek tym szkiełkiem.
pzdr
dziekan
-
-
1 i 3 robione ZD 35 bardzo fajne :) Interesujace. Ja rowniez prosze o wiecej macro.
Pzdr
-
To żółte rewelacja. Dla mnie bomba! Mam to szkiełko a szczerze mówiąć nie myślałem że taką fajową fotkę można zrobić :mrgreen:.
Pozdrawiam,
Nurek