Za sekundę pani w czerwonym pochyli głowę, nabierze pędu i walnie głową w koński łeb. Fajne.
Wersja do druku
Za sekundę pani w czerwonym pochyli głowę, nabierze pędu i walnie głową w koński łeb. Fajne.
Dzieki za komentarze :) Moim cichym marzeniem jest dogonienie Rafala Czarnego w ilosci postow, ale mam nadzieje, ze tak latwo sie nie da i bedziemy szli leb w leb ;) Ale ciiii....
A teraz przedostatnia fotka z gatunku streetphoto. Przedostatnia, bo ostatnia pochodzi z dzisiejszej sesji i pokaze ja pozniej, po nieco innych zdjeciach :) Mam nadzieje, ze jeszcze troche naprodukuje ulicznych fotek i rowniez je tu wstawie. Zapraszam do komentowania!
17. Ot, taka kafejka na warszawskiej starowce.
17 - troszkę krzywa, ale może się podobać,
16 - bardzo fajnie uchwycona
15 - ogólnie fajne kolorki ale jakoś takoś... czegoś mi brakuje
14 - Pani daje po oczach ale bardzo fajnie to wyszło
pozdrawiam i czekam na wiecej.
17 - troszkę krzywa, ale może się podobać,
16 - bardzo fajnie uchwycona
15 - ogólnie fajne kolorki ale jakoś takoś... czegoś mi brakuje
14 - Pani daje po oczach ale bardzo fajnie to wyszło
pozdrawiam i czekam na wiecej.
Cos sie dubel zrobil. Dzieki za komentarz :) Masz racje co do 15. Agapiet sugerowala, ze lepiej by bylo, gdyby caly kadr byl ciasniejszy. Tez tak uwazam, byc moze wtedy mialby to "cos", ale budynku nie przestawie ;)
14-Ta Pani daje po oczach bo i tak dawal w rzeczywistosci. Tak walacego po oczach stroju dawno nie widzialem :) Musialem zrobic zdjecie ;)
Wiecej juz niedlugo bedzie. Tylko jeszcze poczekam na kilka komentarzy i jedziemy dalej :)
Pzdr
mały OT: pytasz ludzi jak ich focisz, czy moze na bezczelnego ? jak wygląda kwestia prawna ? Ogólnie nie bawiłem się tym tematem dlatego chcę wiedzieć na przyszłość jak to wygląda.
pozdrawiam
apropo dubla to proszę Moderatora jak tu będzie, o uciecie jednego takiego samego poprzedniego posta :]
Ale napisałam, że szkoda że W NATURZE nie był ciaśniejszy. Bo przeca widać że ścieśnić to tam nie ma co :) A swoją drogą, taki różowy rower... jakiż to potencjał. Ustawiasz tu i ówdzie - marzenie :)Cytat:
Zamieszczone przez suchar
Ucze sie od Rafala Czarnego, wiec foce na bezczelnego :razz: Ja dopiero zaczalem sie bawic w streetphoto, ale raczej nie pytam ;) Po pierwsze dlatego, ze ludzi nie wyjda naturalnie jak beda wiedzieli, ze sa foceni, po drugie dlatego, ze zazwyczaj (tak wynika z moich skromnych doswiadczen) nie ma na to czasu. Jesli chodzi o kwestie prawne, to podobno 3 osoby to juz tlum i nie trzeba miec zgody, wiec jesli sie zadba o to, by w kadrze byly conajmniej 3 osoby to nie powinno byc problemu. Poza tym, jesli sfotografowana osoba nie jest rozpoznawalna na zdjeciu, to nie ma o czym mowic.Cytat:
Zamieszczone przez dziekan
O to mi chodzilo :) Chyba sobie kupie rozowy rower i bede go ze soba wozil, w celu ustawiania go na zdjeciach :razz: Tamten byl niestety przypiety... ;)Cytat:
Zamieszczone przez agapiet
EDIT: Dwa zdjecia sa juz w Galerii, wiec nie obraze sie za jakies ocenki :)
Pzdr
Moze jeszcze jakis komentarz do 17? Moze byc i nieprzychylny, kazdy jest wartosicowy.
Teraz sa juz i 3 zdjecia w Galerii, wrzucilem "Pojedynek".
W srode bylem w Łazienkach z kolega. Focilismy glownie ptaki, troche roslin. Podpialem Sigme 105 Macro i nie zdjalem jej az do konca wyjscia :) Na deser mam jeszcze jednego ludzia z Łazienek. A teraz pojedziemy troche z Natura.
KLIKAJCIE w zdjecia!
18. Ptaszek
19. Kaczusia
Jak zwykle, zapraszam do komentowania!
Pzdr
Oba mi się podobają. drugie lepsze. Znakomite kolory i niesamowicie żywo wyglądaja te ptaszki.