hah te koty są świetne :) kadr rzeczywiscie moglby byc inny ale sama tez nie mam pomyslu jaki :roll: :)
Wersja do druku
hah te koty są świetne :) kadr rzeczywiscie moglby byc inny ale sama tez nie mam pomyslu jaki :roll: :)
Z za pleców mógł by być ;) Fajne trio znalazłeś
Kotki fajne :) Mnie z poprzednich fot najbardziej podoba się muzyk. Szkoda, że uciąłeś prawą stronę.
Chyba ostatnie juz z "warsztatow". Praktycznie mam wiecej (jak pisalem), ale chyba to jedynie jeszcze nadaje sie do pokazania :roll:
72.
Załącznik 34462
Tomek
Mnie się podoba :) Mogłoby być minimalnie jaśniej, w sensie twarz :wink:
te dwa przedostatnie widzialbym w B&W :) i inaczej kadrowane.
Mysle ze z surowek da rade wycinąć sporo wiecej niz, jak to napisales sam, "pstryki" :-P o kadry z gitarzystą mi chodzi konkretnie:wink:
[QUOTE=Thomasso;633820]Chyba ostatnie juz z "warsztatow". Praktycznie mam wiecej (jak pisalem), ale chyba to jedynie jeszcze nadaje sie do pokazania :roll:
Nie bądź taki skromny. :wink:
Ostatnie ujęcie bardzo udane, mnie się podoba.
Zatem gitarzysta w B&W :) Jedno nowe ujecie i jedno przerobka juz pokazanego.
73. Stare ujecie
Załącznik 34494
74. Calkiem nowe
Załącznik 34496
I jak? :)
Tom
Poniewaz muzyk w B&W bez odzewu, to zarzucam wyniki dzisiejszego 5-godzinnego czolgania sie w trawie. To makro to straszna robota. Rece mnie bola, kolana tez, plecy. Ufajdalem sie w blocie po uszy, ziemia jeszcze po powodziach mokra wiec i ja po paru minutach bylem mokry. Na 100-kilkadziesiat ujec wiekszosc do wyrzucenia :/ Tez tak macie? :roll:
Na razie nazw robali nie mam. Mam zamiar poszukac. Chyba, ze ktos wie to prosze poratowac :)
OK. Czrzaszczyk z 78 i 79 to Chrysolina fastuosa, zerujaca na miecie - fakt, na tym ja znalazlem :)
75. Model strasznie sie wiercil, az wykombinowal taka poze..
Załącznik 34525
76.
Załącznik 34526
77. The Colony
Załącznik 34527
78.
Załącznik 34528
79.
Załącznik 34529
Pozdrawiam
Thomasso
Makro to niełatwy temat ;) 78 chyba najlepsze