-
Witam serdecznie
Przed chwilką właśnie kurier przyniósł mi nowiutki obiektyw 40-150. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne '' made in japan '' dobrze ostrzy zapowiada się całkiem dobrze. Narazie marna pogoda ale gdy tylko aura dopisze wybiore się w plener i kilkoma fotkami się pochwalę :D
Pozdrawiam Marylka.
-
Gratulacje zakupu.
Oj to teraz dasz popalić temu E500 , a tak przy okazji to ile na liczniku ??
-
pierwsze koty za płoty z tym 40-150, całkiem fajne te szkło już mi się podoba. Dziś jeszcze troszke padało i duży wiatr ale kilka fotek zrobiłam ( takie tam koło domu ) więc narazie nic nie pokaże :mrgreen:. Na liczniku już 2809 :D . Pozdrawiam serdecznie.
PS. Zbieram teraz na 11-22.
-
1 załącznik(ów)
-
Marylka zacna fotka z tym wędkarzem... rzadko mi się zdarza komentować fotki, ale teraz nie wytrzymałem...
pozdrowionka marcin
-
Marylka - bardzo fajne foto :D
-
1 załącznik(ów)
moje pierwsze testowe zdjęcie z 40-150 :D
-
3 załącznik(ów)
Marylka, Micky, lessie i inni
musze spiesznie dolaczyc do grona zadowolonych z zakupu obiektywu 40-150mm zanim cale stado wiecznie niezadowolonych uzytkownikow usiluje nas przekrzyczec. Pewnie i to im sie uda, ale powalczyc mozna.
Przedstawiam Wam moje fotki. Mam nadzieje, ze potwierdza Wasze doswiadczenia o - moze i niedoskonalosci, ale na pewno warte posiadania, za niewielkie pieniadze. ]a zaplacilem 195 euro, ponad 9 miesiecy temu.
-
1 załącznik(ów)
to co faceci lubią najbardziej: laski, fury i .... :mrgreen:
-
zainteresowanych fotkami z tego obiektywu zapraszam do rozdziału "ocena fotek" wątek
CYGANIE fotki prosto z aparatu bez zadnej obróbki,oprócz przycinania.Jestem kiepskim fotografem,więc łatwiej bedzie poznac zalety i wady obiektywu :D
Jeronimo: dodalem linka do fotek https://forum.olympusclub.pl/forum19/cyganie-vt7856.htm