1, 4 - super widoki ;)
Wersja do druku
1, 4 - super widoki ;)
Załącznik 55737
Michaś u fryzjera był :-)
Super maluch i fajny portret. :grin:
Super fotka i uroczy model.
Cieszę się już na spotkanie z Wami. Przyjadę z 8 letnią wnuczką :)
słuchajcie - potrzebuje porady - bo nie za bardzo jestem dobry w sprzęcie - udało mi się naprawić i (prawdopodobnie) sprzedać poczciwego e-500, potrzebuje przed następnym zlotem mieć coś "naszego" (co by Romek nie patrzył na mnie groźnie). Musi być leciutkie i fajniutkie - oczywiście po spotkaniu z Wami przyszła mi ochota na jakiegoś pena, ale z racji tego że mam dużą puszkę i ochotę na jeszcze jakieś obiektywy :-P, to pewnie nie starczy kaski na rozwijanie dwóch systemów. Zresztą Gosia na hasło e-p3 powiedziała krótko: "spadaj".
Dlatego jest pytanie: czy XZ-1 stanowi dobre uzupełnienie dla mnie? - czy lepiej wybrać e-pl1 dual lub z 14-150? (cena fajna w OlyJedi).
A to wszystko zależy, do czego chcesz go używać - to bardzo fajny aparacik - z obiektywem odpowiadającym 14-54 z E-systemu, z dobrym światłem , świetną wydajną stabilizacją do zdjęć w pomieszczeniach i niezbyt rozległych planach zdjęciowych. W krajobrazie brakuje mu trochę rozdzielczości - jest mniejsza od tej z 4/3 i m4/3 + wbudowane odszumianie z powodu gęstej matrycy. podaj jakiego ftp, lub daj namiary na skype, jak masz znośne łącze podam Ci kilka RAW-ów. Jak nie chcę brać E-30 to chętnie go biorę ze sobą. A i widziałem z niego zdjęcia Romka1967 z Łeby na wydrukach 30 x 40 - niczego im nie brakowało.
Z EPL-1 możesz nie nadążyć za dzieciakiem z AF.
Pozdrawiam AP.
:-P:-P:-PEzier masz uroczego bajtla.
Pozdrowerki