Ale z drugiej strony przyszła mi taka myśl, by przy braku numeracji pisać "zdjęcie #105.1", co oznaczałoby 1 zdjęcie w poście 105. Dzięki temu można szybko się przeklikać by odnaleźć stosowne zdjęcie.[/QUOTE]
dobry pomysł :)
Wersja do druku
Ale z drugiej strony przyszła mi taka myśl, by przy braku numeracji pisać "zdjęcie #105.1", co oznaczałoby 1 zdjęcie w poście 105. Dzięki temu można szybko się przeklikać by odnaleźć stosowne zdjęcie.[/QUOTE]
dobry pomysł :)
przeglądając inne wątki na spokojnie natknełam się na "FOTOGRAFIA LIPCA 2013r. WĄTEK DO ZGŁASZANIA FOTOGRAFII." i znalazłam moje zdjęcie głoszone do konkursu, dziękuję HADES, choć to dopiero zgłoszenie to i tak juz czuję sie wyróżniona, a jednak komuś podobają się moje zdjęcia :)
lepiej nie trać czasu i dalej wrzucaj - a nóż masz perełek więcej :)
jak już pisałam miałam 4 lata przerwy.... choć robiłam zdjęcia, to ciężko coś wybrać do pokazania bo we wszystkich folderach znalazłam tylko zdjęcia mojej 3 letniej pociechy .... :) to chyba obsesja młodej mamy aby uchwycić każdą chwilę swojego dziecka. Także wrzucam kilka fotek syna :) dla kogoś mogą to byc tylko albumowe pstryki ale dla mnie są najpiękniejsze na świecie :)
Zdjęcia są fajne bo oddają moment czyli to co najważniejsze w fotografii a nie żadne tam wyciućkane i przerysowane landrynki ;) :). No i dzieciom jest trudno zrobić fajne ujęcia ze względu na ich ruchliwość a te ujęcia są fajne :)
próbuję znaleźć moją iskierkę :)
co w kwiatach piszczy??? niestety, tego sie nie dowiedziałam, ale to kilka ptryków, a i już wiem co jest największą zmorą fotorgafującego..... wiatr :/