brzydal i łakomczuch :wink:
dzięki, ślimak był sfotografowany sigmą 105/2.8 macro + zabawa suwaczkami w PS :)
Wersja do druku
Motylki fajne, pierwszy chyba najlepszy, choć brak mi czegoś jako uzupełnienie jako drugi plan.
Z tego co widzę, to ZD 14-54 byłby dla mnie "złotym środkiem". Motyle jak zwykle bardzo przyjemne dla oka.
Podoba mi się też ślimak. Sigma 105mm to jednak całkiem "grande obiektyw", zwłaszcza w odpowiednich rękach.
PS: dziękuję za komplement (post #93)
z tych ostatnich nic się nie podobało :cry:
to może motylki z dzisiaj będą lepsze
Wczoraj miałem mozliwość robienia zdjęć wlaśnie wspomniana powyżej sigmą dzieki użyczeniu przez jednego z Olyklubowiczów. Niestety nie mogę się nimi pochwalić bo wszystkie wyszły rozjechane (poruszone, przestrzelona ostrość itp). Moze coś w weekend uda mi sie "ustrzelic co bedzie mozna pokazac niemniej jednak wniosek mój taki ze całkiem fajne to szkło i skala 1:1 robi swoje - nei mówiąc juz jak sie nałoży ryanoxa - wtedy to mrówka naprawdę jest OGROMNA :)
Ten pajączek na 63. wyszedł nawet przyjaźnie. :) Motyle urocze. I zastanawiam się, jak Ty je fotografujesz. Przede mną uciekają :cry:
64 - Pluskwiaczek jak dla mnie za mała GO , reszta bardzo przyjemne w odbiorze. Pozdrawiam
trzeba trochę wyczucia i wprawy a można fajne fotki robić :wink: czekam na fotki :)
przede mną też uciekają ale czasem uda się coś ustrzelić :wink:, więc trzeba dalej próbować :)
GO ciut jest przy mała zwłaszcza na brzegu owada :wink:
również wszystkich pozdrawiam :grin:
następna seria do oceny