Raj na ziemi, jednak "wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej":)
Wersja do druku
Raj na ziemi, jednak "wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej":)
A ja stawiam na Sardynkę, znaczy Sardynię
Niesamowite miejsca... a i kadry bardzo udane.
Gratuluję.
Sielankowe miejsca. Jak na nie patrzę, to zastanawiam się dlaczego nauczyciele protestują. :wink:
Eee tam, te ostatnie to takie... z folderu.
Wolę klimaty kubańskie :)
Ja tu ściany w domu maluję a wy tu jakieś podśmiechujki urządzacie!?
Jakie Azory????? (Rocco?)
Słuchajcie to fakt, że wiele moich zdjęć jest takich folderowo- turystycznych, lubię łapać ładne widoki, żeby o nich nie zapomnieć. Ale mam nadzieję, że nie tylko takie będę mogła wam pokazać, próbuję się rozwijać :wink:
Dodam wam kubańskiech klimatów, sami chcieliście, niestety fotki nie są najlepszej jakośći dlatego się nimi nie chwaliłam (bo nie ma czym). Esencja kuby w postaci - tancerek , myślę że zainteresuje zwłaszcza panów.
Jedno jest "mocniej poruszone" ale śmieszny efekt wyszedł więc nawet mi się podoba. Może ktoś z was ma pomysł jak te fotki urafować w PS żeby choć pamiątkę z podróży stanowiły, jakieś filtry artystyczne?
"Kuba wyspa jak wulkan gorąca..." - musi być w tym sporo prawdy, i chyba nie tylko ze względu na temperaturę. Do tej pory, takie stroje i tancerki kojarzyły mi się niemal tylko z Brazylią i tamtejszym karnawałem.
Osobiście nie mam nic przeciwko ładnym widokom. A nawet chętnie takowe oglądam. Mimo, że sporo w tym wątku takich kadrów, to ich autorce raczej nie grozi "zaszufladkowanie" do kategorii "fotograf pocztówkowy". Poza tym, grzechem byłoby nie uwiecznić na zdjęciach tak pięknych miejsc.
Rocco- Tam mnie jeszcze nie było, co ma mąż ta te trzęsące cudze dupki patrzeć?! Sama na stół w kuchni wskoczę :wink::lol:
(To nie były Azory tylko Seszele :):cool:
Bajeczne bo podziwiane z żaglóweczki.)
Jak coś jeszcze wygrzebię to dorzucę, na razie remonty domowe wykonuję.
Jak się chce jeżdzić na wycieczki to trzeba oszczędzać :wink:
Ggrzesiek dziękuję za miłe słowa- miód w uszach :wink::lol: