Nie tylko Ty :cool:
Wersja do druku
i fret też mi podpadł:wink:, może jednak będzie ten drugi przeciek...
Swoją drogą aż dziwne, że podgląd surowego pliku RAW (w LR na domyślnych ustawieniach) wygrywa u Was z 38 pracami. JPG z aparatu to już pewnie całkowicie by je rozłożył na łopatki:wink::). Trzeba się zastanowić czy obrabianie RAW ma w ogóle sens i takie zabawy:):wink:
Na łopatki, to nas rozłożył prowadzący tę edycję. To nie ma z Tobą i Twoją popRAWką nic wspólnego. A z obróbką prawda jest taka, że zawsze podglądam, co mi PS proponuje z automatu. Czasem jest to całkiem ciekawa sugestia :)
Gratulacje dla zwycięzcy !!! :mrgreen:
Podziękowania dla głosujących na moje "dzieło". :mrgreen:
Tak na szybko :)
Gratulacje dla zwycięzcy :)
Na każdym forum wygrał kto inny...
Głosowanie na forum canona zakończyło sie remisem - zdjęcie 2 i 22 mają po 7 głosów.
Na nikoniarzach z kolei najwięcej głosów zgarnęło zdjęcie nr 9.
Tu nr 1
Wszędzie kto inny. Tak zresztą myślałem :)
W związku z remisem na Canon-board jutro nie ruszamy z kolejnym rawem, wpierw robimy tam dogrywkę.
Poczekajcie 3 dni.
Bardzo dziękuję za oddane głosy na moja poprawke, wyglada na to ze jestem na pudle z innymi. Super. Wielki ukłon i podziękowanie dla nikoniarzy za głosy i że docenili moja ciezka prace (prosze przekazac podziekowania) :) I wielki szacun dla zwycięzcy naszego głosowania.
Zwycięzcą na naszym forum Edycji Specjalnej nr1 został adlatus z forum Canon-board.
Załącznik 196902
Miejsce 2 nbogdan z forum Nikoniarze
Załącznik 196903
Miejsce 3 ex aequo zajęli: andtor2 Olympusclub
dudidu Olympusclub
, zahir z forum Nikoniarze
Dziękuję wszystkim uczestnikom i głosującym za udział w zabawie.