Alicja
czas zobaczyc nowa modelke ;-)
Pozdrawiam
P.S.
Wiecej na mojej stronie.
Wersja do druku
Pierwsze super. Bardzo fajne. Może ciutkę w lewo obiektyw, ale to już szczegól. Bardzo udana i ciekawa fotka. Ekstra dziewczyna do tego.
Natomiast druga, sorry ale nic dobrego nie mam do powiedzenia.
P.S. Może gdyby coś robiła przy tych kwiatkach, to by wyszła taka zabawa dziewczynki na polu. Natomiast tak jak jest to mi się kojarzy jakby znalazła ustronne miejsce do wykonania takiej czynności gdzie dziewczynki chodzą na prawo. Ponadto za dużo uwagi skupiłeś na ukazaniu możliwości sprzętu w temacie GO.
Ale dziewczę super i już szukam więcej w Twojej galerii:)
Pozdrawiam
no to prawda.. bawilem sie ostro GO (z tych zdjec mam po pare ujac z roznym f i wybralem te co mi sie podobaja)
Ale co tam.. grunt to sie dobrze bawic 8)
zdecydowanie numero uno!
Gdzie Ty wynajdujesz te modelki? :x
Chyba pojde w Twoje slady :P :wink:
również podoba mi się bardziej fotka pierwsza. modelka super!
swietne fotki , zreszta jak zawsze , moj typ - nr 1.
p.s fajna ta "Alicja" ;)
Fotka nr 2 rzeczywiście kojarzy się jednoznacznie :wink:
Ta modelka to az taka piękna znowu nie jest, ale zdjęcia świetne technicznie
Alicja jest świetna do fotografowania. Widać, że zaprzyjaźnia się z obiektywem. Bardzo plastycznie nadaję się do wielu tematów zdjęć. Pozdrowienia :)
A propos, będąc niedawno na koncercie Dżemu wypatrzyłem obiekt doskonały. Dawno nie widziałem tak dobrej twarzy. Strzeliłem trzy fotki, ale nie będę pokazywał bo robiłem je z ok 40 m na maks zoomie przy ISO 400 bo był wieczór i żeby cokolwiek było widać to PS aż mi się zagrzał.
I w tym kontekście Alicja jest świetna. Zresztą tak, jak całe zdjęcie nr 1.
taka mała podpowiedź, jeśli można. Alicja ma świetne powabne usta. Proponowałbym zbliżenia twarzy :x
Mistrzu Jeronimo, na tej Twojej stronce są świetne zdjęcia tego miłego dziewczęcia.
I Rick byłby zadowolony. Proponuję zalinkować kilka, bo nie każdy pracowity jak ja, że se sam poszuka:)
Albo ja to zrobię za ciebie.
PATRZEĆ TU I PODZIWIAĆ PROSZĘ: Alicja