Z ostatniej wrzuty motylek ale trochę bym inaczej kadrował(mniej z tyłu a więcej do przodu:wink: )ostanie klimatyczne
Wersja do druku
Z ostatniej wrzuty motylek ale trochę bym inaczej kadrował(mniej z tyłu a więcej do przodu:wink: )ostanie klimatyczne
dziękuje za wskazówki. fajnie, że cały czas pomagacie bo czasem ciężko do mnie dociera cokolwiek :) tymczasem zabawy nowym nabytkiem mZD 17mm 1.8 robione z okna :)sam widziałem tylko kilka gwiazd ale matryca pokazała troszkę więcej:) na czasie wybieram się około 1-2 w nocy na fotomaniakalną wyprawę :) pozdr
Pięknie przyrodę prezentujesz. Makro super, ale brodzący rogacz mnie rozwalił. Gratki!
jak dla mnie z przedostatniej wrzuty pierwsze najlepsze - bardzo mi się podoba.
Daj znać jak zabawy z 17mm idą.
Jak pozostali motylek miły dla oka i ostatnie też.
z 17mm jestem bardzo zadowolony. bardzo szybko ostrzy, elegancko sprawdza się w słabych warunkach oświetleniowych i rozmywa tło przepieknie :) zakupiłem specjalnie do nocnych kadrów. ostatnie zdjęcie robione- f 1.8, 25s, ISO 2000, MF. wczoraj robiłem na ISO 6400 ale już przepały miejscami. ale mam jeszcze na 5000 i już bez przepałów ( no może kilka kropeczek). dziś jadę około 23-24 coś popstrykać poza miasto to dam znać :) pozdr
a tutaj zdjęcie mojego chłopaczka zaraz po rozpakowaniu obiektywu :D
Fajny jest ten byczek w wodzie.