Ha!!!
Świetne!
Pełne życia!
Wersja do druku
Ha!!!
Świetne!
Pełne życia!
Swietne, kapitalne! Tytul mowi wszystko ;)
Następna fota:
412
Calkiem dobre, choc moze ciut za ciemne. Same postaci sa moim zdaniem za ciemne, bo wlasciwie ich ubrania zlewaja sie w jedna, czarna plame. Podoba mi sie symetria tego kadru. Calkiem fajne :)
Zblizamy sie do 100-nej strony Twojego watku :)
Pzdr
Co do refleksyjnej natury syna to czy ma to po tacie :mrgreen: ? Fotka fajnie skadrowana i ciekawy temat. musiałeś go prosić żeby poddał sie takiej refleksji czy też nietrudno go na tym złapać :)?
Co do schodów to fajna kompozycja, ciekawy kadr, może ciut za ciemne? podoba mi się kolorystyka tzn. przebłyski, odbicia świateł na metalu schodów w okolicach tych panienek.
Schody fajnie złapane. Trochę odschodowione, fajna kompozycja.
412 - świetna perspektywa, z początku pomyslałem, że to barbie z kenem na żluzji, a po komentarzach wyżej dostrzegłem schody... do nieba niemalże. Bardzo ciekawa fotka.
Pzdr.
Dobra Rafał, setna strona to polej coś byśmy mogli coś zaśpiewać :-)
Z okazji setnej strony zapraszam do mojej wsi na wódkę :D . Dziękuję za komentarze. Kacper zwany Pejkiem refleksyjną naturę ma po tacie. A także zabójczą urodę oraz nieodparty urok osobisty ;) .
Kolejna fota nosi tytuł: "Oj, przydałby się ktoś na przyczepkę".
413
Hurra! Setna strona :mrgreen:
Mam kolege na wozku, a Warszawa niestety dla takich osob przystosowana nie jest. Na tym zjdeciu przynajmniej plasko jest. Dla osob na wozku nawet bruk to juz mordega. Ja juz sobie wyrobilem bicepsy od noszenia go po schodach :) To naprawde jest zenujace, ze projektujac wiele nowoczesnych centr handlowych, osiedli, ulic, wyjsc z metra, nikt nie pomysli, ze przydalby sie jakis podjazd... To przeciez nic trudnego i kosztownego wybudowac taki podjazd, czy nawet winde, a jak ulatwia zycie osobom na wozku.
Pzdr