@koronax to Voringsfossen. Jedna z większych atrakcji Hardangerviddy. O wschodzie słońca potrafią dziać się tam piękne rzeczy :).
978
Załącznik 233059
...
Wersja do druku
@koronax to Voringsfossen. Jedna z większych atrakcji Hardangerviddy. O wschodzie słońca potrafią dziać się tam piękne rzeczy :).
978
Załącznik 233059
...
.
979
Załącznik 233108
...
No ładnie tam masz, no :)
Staram się :).
A tak na marginesie @Bodzip poranki tam też potrafią być śliczne. Można fajnie popływać, wypić kawę i dalej w drogę. :)
980
Załącznik 233113
...
Tak, tak 0 już to widzę... kocyk, termos z kawusią, żona obok. Ja włażę do wody i orzeszki mi się kurczą do laskowych, albo mały zawalik :mrgreen: Woda ma pewnie 4 stopnie :shock:
... ale, cudnie tam
Cudnie, co pięknie widać na zdjęciach, ale mieszkać na stałe bym tam nie chciał.
@Bodzip orzeszki jak orzeszki, ale żona na kocyku na pewno musiałaby mieć pensetę abyś mógł spokojnie pójść do toalety.:mrgreen:
A z wodą nie tak źle. Bo ca. 12 st to wypas temperatura w tamtych stronach :). i jeszcze słońce w gratisie :). Więc do zawaliku to trochę mało jeśli powoli się zanurzysz.
@wyszomirze wiem wiem, zimno i robaków mało. :) Nie miałbyś co focić. Chyba że sopelki oświetlone latarką albo aurorą :).
Ja z kolei na jakiś czas z wielką przyjemnością bym tam mógł zostać. Mi tam jest dobrze i świetnie się tam czuję.:)
Rozmawiałem z kilkoma osobami w sprawie jakości życia tam. Również z Polakami tam mieszkającymi. Ogólnie chwalą sobie, ale nie należy wbijać się za bardzo na północ,
i na żadne "zadupie". Najlepszym wyborem jest jakieś miasto z lotniskiem lub portem. To daje możliwość szybkiego przemieszczania się. To największa bolączka dla mieszkających tam.
.
981
Załącznik 233188
982
Załącznik 233187
983
Załącznik 233186
...
983 podoba. Zawijas drogi i dwa kopce pod chmurkami robią fotkę.
TJ
Dzięki Tadeuszu :)
984
Załącznik 233206
...