łódki, zachody i pierwszy okrąglak (!!!) bardzo fajne. klimacik zachodu jest super. pozdr
Wersja do druku
łódki, zachody i pierwszy okrąglak (!!!) bardzo fajne. klimacik zachodu jest super. pozdr
Te ujęcia od spodu bardzo mi się podobają. Za czasów gdy byłem, to było tylko molo wojskowe. Jak robiłem fale sztormowe, to mi wojskowi film z aparatu wyjęli. Ojcu niedwuznacznie wtłumaczyli, że to tajne ;) :cool:
Dzieje tego mola były dosyć burzliwe :) ostatnia przebudowa gdzieś podobno koło 2005 roku się zakończyła. Chyba się jakieś remonty szykują znowu niedługo bo woda podmywa schody przy plażowej części, obkładają to workami z piaskiem ale to raczej prowizorka :) : porwało z 5-10 metrów plaży z tego co pamiętam
Załącznik 143816
Molowe swiatlo bardzo mi sie podoba.
Takie jakieś byle jakie. Gdzie piórko ? :mrgreen:
Piórka niet, blachy na tyle nie było :) . To było z buta, spacerek z Wisełki do Międzyzdrojów plażą, kawałek lasem i kawałek miastem, jakieś 15-16 kilosów w sumie :) . Pogoda trafiła się dosłownie letnia, takie ciepło było i brak wiaterku, niestety fali też nie było i przy kamieniach na klifie nie było co robić (fotek z długimi czasami :( ).
Zawsze mi się kamieniste wybrzeże podobało. Ostatnio jak z żoną byliśmy w Rozewiu, to specjalnie, mimo remontów zlazłem na dół aby pofocić takie kamulce i klif.
Ładne te zachody, chciałoby się tam być :grin:. Kamienie też się spodobały.