A ten kolo z prawej maluje takie fajne obrazy puchami?? :)
Wersja do druku
A ten kolo z prawej maluje takie fajne obrazy puchami?? :)
Fajne ostatnie, ale za duże wtopienie w tło IMHO>
Ostatnie dobre, pomyslowe :wink:
Takie moje kilka-ptyki
479.
Kawowe ekspresje (ostatnio podaję mix Columbia Excelso i Supremo+CostaRica+ Ethiopia)
480.
O piano- koncercie na Rynku już wspominałem (Arne- Schmitt), tryptyk wysłałem i się spodobał, przynajmniej tak odpisał.
481.
Z okazji kolejnego Dnia Życzliwości, w Browarze Mieszczańskim odbyło się kilka imprez, mi.n. występ tearu "Klinika Lalek". Monstrualne przedstawienie, dużo ruchu, ognia i dymu. Opisać to wydarzenie za pomocą jednego tryptyku niepodobna. Kilka godzin póżniej miał wystąpić Voo Voo, ale mnie pognało gdzieś indziej (patrz: recydywa zdjęć nocnych;-))
Strasznie fajny pomysł :) Najbardziej podoba mi się z Kawą :)
Też mi się pomysł podoba, piano naj.
Pomysł przedni.
Impresje kawowe bardzo fajne. Piano - naj...... Przyciąga w Twoich zdjęciach taka malowniczość.
Koncert fortepianowy w rynku to musiało być naprawdę mocne doznanie. W tak ukształtowanej materii zamiana fraka na swetr to już wydarzenie, tym niemniej chciałbym posłuchać w takich warunkach. Zdjęcia oczywiście świetne. Kawa i etapy jej tworzenia także bardzo wpadły w oko swoją krasą. Ciekawie też wygląda teatr lalek gdzie największe skupienie wymuszają ich główki.
Klinika lalek odjazdowa...
klika-ptyki - ekstra!