Fotograficzne piękny czas, ale nie chciałbym być na Twoim miejscu w tej zadymie. Ci co piszą, że mała, to zapewne dbające o siebie na zamkniętych siłowniach mieszczuchy.
Wersja do druku
Piękna ta seria, jako całość, zawierucha na 529 niezła, samo foto bardzo się mi podoba. pozdrawiam :)
Ostatnia seria z Pilska bardzo mi się podoba, lubię tę górę.
Podobnie jak na Babiej, często bywają tam mocne przeciągi:mrgreen:.
zdjęcia zrobione gdy było już widniej ciekawsze dla mnie.
potwierdzę tylko, że 528 jest super:grin:
Dzięki Wam za odwiedziny :-)
Andrzeju, ta wichura faktycznie była niezła, ostatecznie mnie pokonała, bo na sam szczyt nie dotarłem z każdym metrem w góre wiatr był silniejszy. Troche też straciłem motywację, bo najlepsze światło już minęło. Jako ciekawostkę podam, że ten wiatr był tak zimny, ze mocno zamroził mi ice tea przytroczoną do plecaka. Była faktycznie zmrożona ;-)
Kilka bardziej wiosennych kadrów z Beskidu Żywieckiego i z drugiego podejścia na Pilsko.
531. Jej wysokość Babia Góra.
Załącznik 168319
532. W tle Pilsko.
Załącznik 168320
533.
Załącznik 168321
534. Atak zimy. Nad rzeczka Koszarawą. Pierwsze kadry samyangiem 8 mm. fish eye i fuji xt10.
Załącznik 168315
535.
Załącznik 168323
536. Drugie podejście pod Pilsko, przecieranie szlaku po opadach śniegu.
Załącznik 168322
537.
Załącznik 168317
538. Wierzchołek Babiej w tych chgmurach mi kojarzy sie trochę z dymiącym wuklanem :-)
Załącznik 168316
539.
Załącznik 168318
Ależ świetne widoki.
Ładne zdjęcia.
Piekne kadry i widoki.
Atak zimy super a Babia w chmurach kapitalna :)
Babia przykryta chmurami bardzo ładnie się prezentuje. Koszarawa jeszcze skromnie płynie, w zamierzchłych czasach łowiłem tam pstrągi:|.
Wygląda jakby Babia układała się do snu...