heh do tej fotki przydał by się dymek jakiś :)
Wersja do druku
heh do tej fotki przydał by się dymek jakiś :)
np. "a cmoknij ty mnie w żić" ? ;)
Kolejna fota:
1155
Zawołajcie mnie przy 2000!
Przejrzałem kilka stron i wg mnie 1146 jest prześwietna (i ostatnia też, tak tak).
Ostatnie (1155) zrobiło na mnie piorujące warżenie :shock: Dawno nie widziałam ciało kobiecie pokazane w tak piękny i subtelny sposób :roll: Nawet mi przeszła przez głowę myśl, że sama chciała bym mieć takie zdjęcie :???:
dobrze mi się ogląda tak zróżnicowaną galerię.
Płytkom mówię nie, wolę już płytką GO ;-)
Na ostanie 1155 już kiedyś głosowałem, pięknie wymodelowane kobiece ciało.
W domu masz takie studio?
Rafał, to ostatnie jest MEGA :wink:
Tak jest - TO jest TO!
Gratulacje i pozdrówka.
Dzięki za odwiedziny i wpisy. Kolejna fota z Pragi czeskiej.
1156
Świetne 1155, fajnie tak bw zrobiłeś :) Do ostatniego: "E Kazik ten typ nam robi zdjęcia?" Fajnie Ci to wyszło :)
z ostatnich wpadło mi w oko foto pary na lodach - ciekawa scenka rodzajowa, no i oczywiście akt - subtelny ( to co lubię-ładne ciało, delikatnie pokazane, w woalce cieni )
widzę, że działasz na całego w temacie parasolka, blenda i wyzwalacz radiowy ( portret "płytkowy") - jestem ciekaw kolejnych odsłon
pozdrawiam
Dzięki za komentarze. Kolejna fota.
Monika
1157
To jest świetne! fajny motyw a szczególnie spojrzenie :)
Nadrabiam zaległości. 1150 pilot w samolocie świetne i kolor jest atutem.1151- Praga jest bardziej tolerancyjna. 1152 wzruszające i zarazem smutne. 1153 portret pięknej kobiety i myslę, że na tym jednym nie skończyłeś bo byłby żal, 1154- uważam, ze to podryw w średnim wieku. 1155- akt pięknie przedstawiony, genialne światło. 1157 portret Moniki zdecydowanie przypadł do gustu.
Dzięki za odwiedziny. Kolejna fota:
1158
yyyyyy zaniemówiłem
Z ostatniego artyzm aż bije po oczach.
Rafale coś mi się wydaje, że ostatnio się nie goliłeś. Artyzm rzeczywiście aż uderza.
A mnie osobiście 1158 się bardzo podoba, no i ta jakość, super.
ni e kumam tego zdjęcia :) wyższa szkoła :-P
Pewno przez kontrast z poprzednimi trochę skojarzyło mi się z Miroslavem Tichym. Mam nadzieję RC, że to nie obraźliwe porównanie.
Pokazałem to zdjęcie nie dlatego, żeby kogoś sprowokować. Nie robię sobie jaj. Naprawdę ta fota mi się podoba. Zrobiłem to zdjęcie dość dawno temu i dopiero Janko Muzykant zachęcił mnie (publikując nieostre zdjęcie z komóry) do jej pokazania. Kolejna fota sprzed lat - Amsterdam, dzielnica czerwonych latarni. W oknie prostytutka. Fota zrobiona Canonem IXUSem II.
Mam zamiar wybrać się tam już jako bardziej doświadczony streetfoter. Zadanie nie jest łatwe - wszystkie przewodniki ostrzegają, żeby absolutnie nie próbować robić tam zdjęć. No chyba, że ktoś chce się wykąpać w kanale razem ze sprzętem.
Zdaję sobie oczywiście sprawę, że takie foty mogą się nie podobać. Przyjmuję to na klatę z piersiami.
1159
1160
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Ja mam nadzieję, że nie oszaleję tak jak Miroslav Tichy. :wink:
1159 rewelacja, moim zdaniem następne troszkę psuje jego efekt. 1158 również mi się podoba - trochę taki Brassai :-)
na Twoim miejscu olał bym brodę - nie jest do końca dżezi, za to zaczął się przyzwyczajać do szala (bez względu na temperaturę).
Ostatnia seria portretowych podoba mi się (Edytka, Melcia, 1143) a parka z 1146 nawet baaaardzo!
ps. gratki z nowego zakupu Panasa LX3, jak widzisz działanie AF w porównaniu z Ricosiem?
Pozdrawiam
hmm całkiem ciekawa przygoda Cię czeka :) Trzymam kciuki :) Jakby co powiedz że robisz zdjęcia do ulotki reklamującej "ulicę" :-P