Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
uuuuuuf! :) Zaczęłam czytać wątek em-10 dla początkujących i tam ktoś coś wspomniał... i ogarnęła mnie panika... :)
No ale co wspominał??? :)
T.
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
No ale co wspominał??? :)
T.
https://forum.olympusclub.pl/images/...quote_icon.png Zamieszczone przez Namor1 https://forum.olympusclub.pl/images/...post-right.png
[...] Które to obiektywy?
Co najmniej 25/1.8, 45/1.8 i najnowszy 14-42 naleśnik. Na pewno nie da się podłączyć do 60 makro i starego naleśnika 17/2.8.
Cytat:
Zamieszczone przez
Namor1
Ciekawe co się kryje pod tą informacją:
"MCON-PO2 - konwerter mak ro umożliwiający dostosowanie innych obiektywów do fotografowania z bliska (kompatybilny z sześcioma obiektywami Olympus Mikro Cztery Trzecie). " Które to obiektywy?
- pytanie dot. konwertera MCON-PO2 a nie aparatu E-M10 :)
Cytat:
Zamieszczone przez
szafir51
- pytanie dot. konwertera MCON-PO2 a nie aparatu E-M10 :)
:) naprawdę mi ulżyło... :) Wiem czytanie ze zrozumieniem...:P Jednak widząc taką inf. wpadłam w panikę i nie analizowałam całości informacji. hehehe... :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
:) naprawdę mi ulżyło... :) Wiem czytanie ze zrozumieniem...:P Jednak widząc taką inf. wpadłam w panikę i nie analizowałam całości informacji. hehehe... :)
Kobieetyyyy... ;-)
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Dalej nie rozumiem, robiłaś na dworze a ustawione miałaś na Jarzeniowe? Nie na Dzienne?
Jeżeli robisz w pełnym słońcu, przestaw pomiar światła na Punktowy i mierz w najjaśniejszych punktach. Zawsze można wprowadzić korektę EV na minus.
Ok, ale drobne sprostowanie: Robiła (oczywiście zdjęcie) na polu a nie na dworze jeśli już....:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Ok, ale drobne sprostowanie: Robiła (oczywiście zdjęcie) na polu a nie na dworze jeśli już....:wink:
eeee, my we Wrocławiu to na dworze zdjęcia robimy :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Oczywiście że na dworze, jesteś w mylnym błędzie
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Robiła (oczywiście zdjęcie) na polu a nie na dworze jeśli już....:wink:
Skąd wiesz, gdzie rośnie ta magnolia? :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Krakman.
Cytat:
Zamieszczone przez
szafir51
eeee, my we Wrocławiu to na dworze zdjęcia robimy :)
znaczy na dachu dworu ?
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Oczywiście że na dworze, jesteś w mylnym błędzie
j.w :mrgreen: