Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie
Fajne wstawki:) Mnie w ogóle nie zanudzają - po co ta kokieteria? ;) Widzę, że ostatnio klimaty zamkowe?
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
osiem1984
Fajne wstawki:) Mnie w ogóle nie zanudzają - po co ta kokieteria? ;) Widzę, że ostatnio klimaty zamkowe?
Dzięki. Tyle razy byłem w tym zamku ale nigdy nie mam okazji wybrać się tam sam na spokojnie aby nikt mnie nie poganiał :)
469. A może tak wiejskie IR'enkowe klimaty w formie wyścigowych traktorów? ;)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...5&d=1376342805
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Rany, ale zap... znaczy pędzi :D Ile taki model wyciąga? Warp 5? 6?
Ja juz się pakuję na wycieczkę do tych ruin! Sielanka nr 1 miodzio, a ten zamek zimą to aż ślinka cieknie :-) Nic nie poradzę, wolę Twoją nudę :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Dzięki za tak liczne odwiedziny mojego psychodeliczno-apokaliptycznego wątku z przesłaniem śmiej się ile się da :) hehe :)
Banc a nie miałeś myśli, że trzeba się ewakuować bo może za nim pół wsi biegnie również z 'powitaniem"? :)
E tam. Doświadczony jestem. Z resztą w dzień to nie problem. W nocy zaczyna się zabawa. Bo jesteś złodziej albo kłusownik.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Rany, ale zap... znaczy pędzi :D Ile taki model wyciąga? Warp 5? 6?
Warp 5 jak traktorzysta trzeźwy, Warp 6 jak po piwie, Warp 7 jak po połówce, Warp 2045647 jak mu sąsiad żonę bzyka ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Ja juz się pakuję na wycieczkę do tych ruin
Jedź, jedź nie pożałujesz :).
A generalnie teraz pod koniec sierpnia w Łęczycy jest turniej rycerski i może mi się go uda w końcu nie przeoczyć jak zwykle hehe :)
---------- Post dodany o 23:46 ---------- Poprzedni post był o 23:43 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
banc
Bo jesteś złodziej albo kłusownik.
Albo próbujesz komuś rogi przyprawić hehe ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
A generalnie teraz pod koniec sierpnia w Łęczycy jest turniej rycerski i może mi się go uda w końcu nie przeoczyć jak zwykle hehe :)
Polecam, byłam w tamtym roku i w tym chyba też się wybiorę
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Co do zamków to ja planuję Troki a najbliższy weekend majowy :) Mój malec o mały podróżnik, który mimo 6- miesięcy czuje się jak ryba w wodzie podróżując, więc jest szansa, że uda mi się zawitać na Litwę :)
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Polecam, byłam w tamtym roku i w tym chyba też się wybiorę
Moi rodzice mają działkę a właściwie byłe gospodarstwo jako działkę 3 km od tego zamku więc często tam bywam. Jeszcze z 6 lat temu były tam dookoła chaszcze, zarysy fosy i żadnego mostu. Od tyłu zamek był tak zarośnięty, że nic nie było widać, pomimo, że jest tam najwyższy. Na tej resztce baszty bociany miały gniazdo ale jak zaczęli wszystko odnawiać to je przenieśli ze względów bezpieczeństwa :)
---------- Post dodany 13-08-13 o 00:00 ---------- Poprzedni post był 12-08-13 o 23:59 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
osiem1984
Mój malec o mały podróżnik, który mimo 6- miesięcy czuje się jak ryba w wodzie podróżując, więc jest szansa, że uda mi się zawitać na Litwę :)
Jak moja Karolajna - złote dziecko do podróżowania :)
1 załącznik(ów)
470. Rarytasu nie ma ale panorama IR'enkowa jako taka jest :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...7&d=1376395315