Fotelik podtrzymuje kaczy styl. Jest zarabisty.
Ale z to ostatnie "cos" z galerii...jak mu bylu....a...." RphaElu "
chyba zrobilabym z ciebie "kaczke w sosie pomaranczowym" :wink:
Wersja do druku
Fotelik podtrzymuje kaczy styl. Jest zarabisty.
Ale z to ostatnie "cos" z galerii...jak mu bylu....a...." RphaElu "
chyba zrobilabym z ciebie "kaczke w sosie pomaranczowym" :wink:
Obiecujesz? :)
Nie dziwcie sie, ze czlowiek probuje cos nowego. Przeciez kazdy tak ma, ze chcialby cos nowego wyprobowac, cos, co mu nie wychodzi, nie?
Swoje ksztalty uwazam za dosyc latwe do zaobserwowania i sfocenia- gorzej ze streetporterka albo Ahrtystycznymi probami ;) Dlatego to takie pociagajace.
A ze mi nie wychodzi to inna sprawa :)
Ale kiedys moze wyjdzie. Wtedy bedzie jeszcze wieksza satysfakcja, nie?
Licze tylko na was, ze wylejecie na mnie kubel zimnej wody bez oporow- tak jak teraz-to na tym polega :)
Kolejna proba (przez zime bede grzebal w szufladzie i probowal roznych rodzajow niespelnienia fotograficznego) ;)
234.
Na celowniku...
Kaczy, to nie byla obietnica tylko grozba :cool:
Tym ostatnim czerwonym pojechales po oczach na calego, juz po miniaturce wiedzialam, ze to twoje.
Celny strzal :grin:
A tos mnie zaskoczyla.. myslalem, ze wrecz przeciwnie- ze to raczej poza moim stylem....Hmmmm... dalas mi teraz do myslenia :)
Tymczasem wracamy ze scenek sytuacyjnych na chwile do ksztaltownikow.
Zapomniany na dysku sobie lezal przez chwile, ale przez przypadek na niego wpadlem :)
Moze sie spodoba, moze nie :)
235.
no name
Ostanie swietne , te twoje bryly, geometrie , esy/floresy pitagorasowe :-)
Przedostania tez fajnie wypatrzona , to wojsko czerwone..., nie wiem czy to w twoim stylu czy nie? ja sie nie znam na tym!!! i tu bym sie z soba nie zgodzil jak mawial Lechu bo sa plusy dodatnie i plusy ujemne.. o :-P
To ostatnie - takie właśnie najbardziej lubię u Cię - minimal. A tytuł to oczywiście "Mr Green" (mimo że nie green) :mrgreen:
ostatnie kapitalne :)
podoba mi się i to bardzo
czerwone wózki też jak najbardziej (bardzo w moim guście)
pozdrawiam
Ostatnie świetne. :)
Co to i gdzie to?
Dziekujac wszystkim za odwiedziny lecimy za Malyszem... tfu....za ciosem ;)
(matko... ile sie tego uzbieralo na dysku...)
236.
Garmisch-Partenkirchen